SEO ИЛИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

SEO ИЛИ НА БАНИЦАТА МЕКОТО

Мнениеот apostol » 22 Юни 2009, 04:50

СЪДЪРЖАНИЕ ИЛИ SЕО

Неотдавна прочетох интересен материал от Атанас Георгиев. Иска ми се да го цитирам дословно:

„Първото правило, с което се среща всеки начинаещ в Интернет е правилото “Content is King“. Казано на български – “Съдържанието е Кралят!”.
Така че никога не забравяйте: каквито и дизайнери да наемете, в крайна сметка ключова роля за вашия успех или неуспех в Мрежата ще играе съдържанието, с други думи – текстовете и материалите, които самите вие ще трябва да подготвите за вашия сайт.

Причините за това са две и те са съвсем прости:

* Интернет е информационна среда и “горивото”, което движи тази среда е информацията. Оформлението на сайта и илюстрациите в него могат да повишат или намалят ефекта от заобикалящата ги информация. Решаваща за крайния успех или неуспех на вашия сайт обаче е самата информация – тоест текстовете и илюстрациите, които ще предоставите на вашите дизайнери.
* Търсещите машини – тези, на които във всички случаи ще разчитате за да бъде посещаван вашият сайт, “разбират” само текстове. Те не могат да намират сайтовете по картинки, нито сайтове, изградени с графични технологии (каквато е Flash).

Мислете за сайта си като за списание, което искате да издадете. Колкото и красиво и лъскаво да е вашето списание, то не би имало смисъл ако в страниците си не съдържа интересна и полезна информация.”

С две ръце се подписвам под тези слова! Ако текстът на вашия сайт е калпав, вие изобщо НЯМАТЕ САЙТ! И никакво SEO няма да ви помогне. Без подходящ, продаващ текст вашият комерсиален сайт ще си остане нефункционален и няма да донесе очакваните финансови резултати.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот delpx » 16 Ное 2009, 22:13

пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.
delpx
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 44
Регистриран на: 15 Ное 2009, 20:10

Мнениеот apostol » 17 Фев 2010, 19:28

Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта