По принцип за да се занимавате със сайтове за кликане върху реклами трябва задължително да се регистрирате в електронна банкова система.Тези сайтове използват две такива системи и това са Alertpppay.com i Paypal.com.
Това което искам да ви предупредя е когато се регистрирате изпишете си името на латински и фамилията точно както са по лична карта защото аз така изгорях моето име е Биляна и тази буква Я ми съсдаде голям проблем ако имате по специфични букви и незнаете как да ги изписвате се обърнете към някоя банка и попитайте как се пишат.Когато се регистрирате трябва да изберете тип на акаунта обикновено е персонал за алертпай се искат още някои неща:
Account Number - това са последните 10 цифри от IBAN номера на картовата ни сметка. Заедно с дебитната карта, банката трябва да ви е дала и едно картонче, на което пише IBAN-а на сметката. Ако нямате такова картонче, обърнете се към банката, издател на картата, за да научите IBAN номера си.
Bank Code - това е най-проблемната част от цялата процедура. Това е 8-цифрен код на банковия клон, издател на картата. Проблемът е, че тези кодове вече не се използват от нашите банки, откакто се въведе IBAN. Звъннете в банковия си клон, за да ги питате за този код (не става въпрос за BIC код!). Възможно е там да не го знаят, тогава ми пишете, мога и да помогна да се намери. Имам теория, че каквито и 8 цифри да се въведат, няма да има проблем, защото за банката е важен единствено IBAN-a, но това не е потвърдено.
Това също може да е наречено "БАЕ" във вашите данни на картата!
Тук може да намерите БАЕ кодове на различни банки:
http://www.build.bg/bg/idx/idx_banks_01.asp?offset=0
SWIFT BIC - това е BIC код на банката издател на картата. Пише го на картончето, както и на сайта на банката ви.
IBAN - това е IBAN номерът на картовата ви сметка. Пише го на картончето към дебитната карта. Ако не го знаете, обърнете се към банката издател на картата.
Bank Name - тук трябва да въведем името на обслужващата ни банка на английски език.
Bank Phone Number - това е телефонен номер за връзка с банката. Вземете го от сайта на банката си.
Bank Contact Name - това поле може да остане празно.
За пайпала е също много лесно но там се работи с карта обикновена виса електрон.
По важното е да знаете че можете да си направите акаунт в тези системи изполва се електронен имейл който си го помните с него влизате в акаунта си и с него се регистрирате в сайтове за кликане върху реклами.Когато дойде време да си изтеглите насъбраните пари тогава може да си въведете данните за банката към която сте.Просто парите ви стоят във виртуалната сметка после въвеждате данните за банката и си има бутон в тези сметки с който нареждате теглене на парилПаррите пристигат в банката след 4-3 дни.Препоръчвам използввани на пайпал системата чрез карта виса елестрон защото са по малки таксите при превода на пари.Другото много важно нещо е избора на банката не се залавяйте с ОББ взиммммат по 20 лв такса за превода на пари и като вземе и електронната система се увътряте мнного аз така изгорях.За това си направете картата виса от централна кооперативна банка там е безплатно без такса ако искате направо от банкомат като задавате доларите в българса равностойност или имат една услуга синхронно теглене което позволявма изтегляне от касата в банката за да изтеглите до нула защото банкоматите закръглят сумата.Това е в по общи линий ако имам време някой път ще разгледам и въпроси свързани с пайпала за ваше улеснение защото аз сама вървя по този път и се уча и на мен няма кой да показва и за това трябва да има и такива хора като мен които да обяснават на други хора какво знаят.надявам се съм била полезна с нещо
Разгледайте блога ми ако искате се регистрирайте вннннннякой от моите банери и започнете да кликате и да развивате тази дейнност и съответно да си намерите др хора за да удвоите паричките.Използвайте гугал транслатор за да си преведете страницата на български.В ляво от англииския текст и над заглавието съм прикачила рекламно каре на бидвертисер там също се предлагат оферти но си трябва преводачка за да разберете те се сменят всеки ден.Ако искате може да ме подкрепите с един клик там.
Предварително ви благодаря ако сте заделили време да прочетете тази статия
-----------------------------------
https://numberoneptcsites.wordpress.com/