Безплатна популяризация на сайта

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Безплатна популяризация на сайта

Мнениеот apostol » 27 Авг 2009, 03:46

БЕЗПЛАТНА ПОПУЛЯРИЗАЦИЯ НА САЙТА
За да успеете и преуспеете в Мрежата, сайтът ви трябва преди всичко да се посещава от колкото се може повече хора. Да се сдобиете с безплатен трафик към вашия сайт е равносилно на намирането на златна жила.

Както може би знаете, всеки комерсиален сайт трябва да е насочен към определена целева група. Вземете ли един път окончателно решение, вие на всяка цена трябва да анализирате нуждите и желанията на вашите потенциални купувачи. Това е първата и най- важна предпоставка за успешен бизнес в Интернет.

След като сайтът ви е готов, вие трябва да подберете така наречените „ключови думи”. Това са думи и фрази, с които потенциалният клиент би потърсил определена стока или услуга в търсачките. Тези ключови думи би трябвало да се повтарят по- честичко в текста на вашия сайт. Особено в заглавията и първия пасаж. След това трябва, разбира се, да регистрирате сайта си в търсачките. Това е действително един много ефикасен метод за безплатна популяризация на сайта. Не би трябвало да го подценявате по никакъв начин!

Следващата ви стъпка се нарича оптимизация на сайта за търсачките. Какво ще рече това?...Когато някой търси с определена дума в търсачките, пред него се появява дълъг списък със сайтове. Малцина са тези, които имат търпението да се ровят из всичките тези сайтове. Повечето хора предпочитат да се спрат на първите в класацията. Ето защо е толкова важно вашият сайт да бъде класиран на челните места. Оптимизацията ще ви помогне да класирате сайта си на челни позиции. Тя не е проста работа. Съветвам ви да потърсите съвета на вещ професионалист.

Друг метод за безплатен трафик към сайта е размяната на линкове. Установете връзка със собствениците на сайтове, които имат сходна тематика с вашия. Като казвам сходна, аз в никакъв случай нямам предвид конкурентните сайтове. След като установите тази връзка, просто разменете линкове със собствениците на няколко сайта. Колкото повече, толкова по- добре. Този ход ще ви осигури допълнителен трафик! Един практически пример: ако някой продава гири, а вие анцузи- свържете се с този човек и разменете линкове.

Участието във форуми и създаването на блогове са други две безплатни възможности. Те осигуряват едно допълнително присъствие в Мрежата. По този начин вашият сайт ще става все по- популярен и по- популярен.
Вашият сайт трябва да е в състояние да привлече и задържи вниманието на „сърфиращите”. Най- печелившият ход в това отношение е стойностното съдържание на сайта. Защото „сърфиращите” търсят преди всичко ИНФОРМАЦИЯ. Подавайте им ценна информация и те отново и отново ще посещават вашия сайт.

Ще спомена накратко още няколко възможности: викторини и съревнования; безплатни материали, брошури и книги; печалби и награди. Всичките тези неща генерират допълнителен трафик към вашия сайт.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Мнениеот delpx » 16 Ное 2009, 22:13

пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.
delpx
Баш кариериста
Баш кариериста
 
Мнения: 44
Регистриран на: 15 Ное 2009, 20:10

Мнениеот apostol » 17 Фев 2010, 19:29

Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron