Страница 1 от 1

Поредната изненада на Google

МнениеПубликувано: 01 Ное 2009, 07:17
от apostol
НАЙ- ГОЛЯМАТА КНИЖАРНИЦА В СВЕТА


Google планира да пусне през следващата година нова услуга- продажба на електронни книги. Платформата ще се нарича Google Editions и има всички шансове да се превърне в най-големия онлайн магазин за е-книги. Потребителите ще могат да свалят интересуващите ги заглавия мигновено на своите персонални компютри, на устройства за четене на е-книги или на мобилен телефон.


Съдържанието в Google Editions ще бъде доставяно от самите издатели, които ще получават 63% от приходите. Останалата сума ще остава за Google. Първоначално онлайн магазинът ще предложи половин милион книги. Заплащането ще се извършва през системата Google Checkout, в която ще се съхраняват потребителските акаунти.


Освен от Google Editions, потребителите ще могат да купуват книгите и от партньорите им Amazon и Barnes & Noble. При тази сделка издателите ще получават 45% от приходите, а Google и неговите партньори - 55%.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

МнениеПубликувано: 16 Ное 2009, 22:12
от delpx
пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.

МнениеПубликувано: 17 Фев 2010, 19:30
от apostol
Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.

Re: Поредната изненада на Google

МнениеПубликувано: 11 Дек 2012, 15:48
от pr0veri
има желание пише момчето що му се карате

Re: Поредната изненада на Google

МнениеПубликувано: 03 Яну 2013, 22:45
от rscossworth
delpx, брато направо ме разцепи. Имаш доста абстрактен поглед върху нещата. Човека просто си е направил труда да ни отвори очите за бъдещите амбиции на Гуглата.