Съвременни маркетингови решения

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Съвременни маркетингови решения

Мнениеот apostol » 31 Яну 2010, 07:52

БЛОГ И РЕКЛАМА


Най- точното определение за реклама е това: „Платена еднопосочна комуникация чрез определени медии, при която спонсорът може да бъде идентифициран, а посланието е строго контролирано.”

Досега за целите на рекламата се използваха традиционните медии. Телевизия, радио, вестници, списания, билбордове... Да не забравяме и Интернет- една медия, която придобива все по- голямо значение и тежест. По всичко личи, че не след дълго Интернет ще „удари в земята” всички останали медии.

Първоначално блоговете не бяха замислени като средство за реклама. Те май бяха измислени и създадени от графоманите. НО! Не след дълго маркетинг експертите осъзнаха силата им като инструмент на рекламата. И се започна… Текстови линкове, банери, спонсорирани статии и т. н.

В наши дни десетки фирми са готови да доставят реклами за вашия блог. И да ви платят добре, много добре дори. Защото маркетинг експертите разбраха, че от рекламата в блоговете могат да имат полза и двете страни- рекламодателите и блогърите. Печалбите, които могат да се извлекат от един единствен блог не са за подценяване. Особено, ако блогът е популярен.

Някои от моите курсисти вече печелят маса пари от своите блогове. Защо не се присъедините и вие към тях?...

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 гостаcron