Страница 1 от 1

Идея за милион търси своя спонсор

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 14:59
от radoslavi4
имам идея и то страхотна, за изкараване на страшно много пари от интеренет сайт но немога да я реализирам, защото са необходими към 500 000лв. даже поне полвин милион за да се реализира. Едвали тука ще намери спонсор идеята ама да кажа )
И да знаете не се бъзикам а и успеха е 100% сигурен ако може да има такъв процент сигурност.

Вороятността метеорит да удари земята е 1:5000 но я има нали така, което знчи че винаги има верочтност и бизнеса да не е толко упешен макар и да е 1:1000000 ))

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 15:09
от Ilijana
Поне малко информация за идеята? :wink: Никога не се знае дали някой заблуден милиардер с търсачката няма да попадне точно на този пост. :D

Нестава :))

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 15:42
от radoslavi4
Ами ако трябва да бъда искрен не бих споменал ни нах малко за идеята. Невиждам смисъл да го правя няма да спечеля нищо от това само мога да загубя. Знаеш че то така се тръгва сега даваш малко инфо утре се изпушнеш с още някои кос и накрая тайната станала обществена. А пък аз не съм вчерашен ) Иначе идеята е добра и признавам не съм открил крана за топлата вода идеята не е моя откраднал съм я но в БГ я няма катоп бизнес. Аз за това и съм толкова сигурен в успеха. БГ е много подходяща държава за реализирането на тази идея.

Rado.

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 16:05
от Ilijana
Няма да не се съгласите с мен, ако ще ви кажа, че бизнеси с проститутки или дрога или оръжие също са много печеливши, но дали всеки бизнесмен би се захванал с него? :wink:
Затова малко информацийка не е излишна.

Ami togava malko info

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 16:17
от radoslavi4
Не съм толкова навътре в този бизнес но мога да ти поразкажа малко за него ))

Първо наркотиците знаете как е се държат от двама човека който рапределят територии и после има по тях други които пак по себеси има трети и т.н. Никои няма право да продава без да има разрешение от този над него. Ама понеже са алчни обикновенно някои хора продават за двама едновременно или пък навлизат в чужди територии и после затова има убисттва. Мога доста да говоря на тази тема ама ми е неприятна доста .

За проститутките. Тук нещата седят по същия начин
Неможеш да се занимаваш с проститутки или да направиш публичен дом без да си плащаш и да се отчиташ на които трябва а тези на които трябва да плаща са :
Босове на подземния свят и съответно куките. Ако не плащаш на първите няма да изкараш дълго време сред живите, ако не плащаш на куките няма да работиш повече от месец даже е много ще те затворят веднага.

Не съм престъпник да ви кажа ))

Re: Ami togava malko info

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 16:25
от Ilijana
radoslavi4 написа:Не съм престъпник да ви кажа ))


В същност, точно този отговор чаках. :D

Надявам се те е отклазал да се занимаш с наркотици и оръжия

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 16:29
от radoslavi4
Надявам се те е отклазал да се занимаш с наркотици и оръжия :))
Този бизнес трябва да го оставим на така наречените мутри.

Re: Надявам се те е отклазал да се занимаш с наркотици и оръ

МнениеПубликувано: 19 Май 2007, 01:19
от Ilijana
radoslavi4 написа:Този бизнес трябва да го оставим на така наречените мутри.


Най-добре е изобщо да го няма този бизнес :D

Извинявайте, че подхванах тази тема. --1-- Трябва да ме разберете, че след всичките тези спамери, които упорито искат да рекламират във форума ни сайтове за възрастни /мнооооого печеливши/, аз вече имам страхова невроза. ba

Re: Нестава :))

МнениеПубликувано: 21 Май 2007, 01:05
от karierist
radoslavi4 написа:Ами ако трябва да бъда искрен не бих споменал ни нах малко за идеята. Невиждам смисъл да го правя няма да спечеля нищо от това само мога да загубя. Знаеш че то така се тръгва сега даваш малко инфо утре се изпушнеш с още някои кос и накрая тайната станала обществена.

Не мога да не отбележа, че изцяло поддържам тезата, че всичко се краде. Сайтът ни е "подарил" на българския интернет, а и на извънинтернетния печат една камара идеи и дори готови текстове. Трябва да се борим с пиратството!
Но, в същото време, не е лесно да намериш спонсор за някаква абстрактна идея. Който не рискува...
Успех!

Риска

МнениеПубликувано: 22 Май 2007, 09:19
от radoslavi4
Да така е риск винаги има макар че тук е минимален :)