Здравейте. Не ви ли писна да се занимавате с някакви мижави центове? Не ви ли писна да разглеждате сайтове, които казват, че плащат, но вие не виждате надежда в тях? И на мен ми писна! Но аз намерих решението.
Нещата, които вие трябва да направите - Давам ви сайтът, вие се регистрирате като мои приятели, по този начин аз трупам рейтинг в сайта, а и бонуси.
Нещата, които предлагам - Ще ви запозная изцяло със сайтът, ще ви дам система с която ще печелите по 5- 6 евро на ден, а, ако имате време и много повече. Ще ви обясня тънкостите на сайта, ще ви кажа какво се търси, какво трябва да правите, къде трябва да следите текущ и изминал рейтинг. Коя функция ви дава най - много пари, кое си струва, как да го направи и още много неща. Забравих да добавя, че след като аз се регистрирах, минаха 13 дни, но в 3 от тях не бях много активен и заработих 60 евро. Ще ви дам също и доказатеслтво, че сайтът плаща!
Надявам се съм бил полезен, ще се радвам да започнете своят мини 'бизнес' още сега. Можете да ме намерите в скайп, там ще ви обяснявам всичко и, ако имате затруднение - ще бъда насреща. След като ме намерите, ще ви дам линка и ще ви обясня как става регистрацията и всичко останало.
Имайте предвид, че, ако обичате да пишете и сте посетили повечко места - за един коментар може да ви даде дори 0. 35 евро, а това е максимума, който някога съм виждал. Най - големият форум, плащаш за мнения е MyLot и е с английска платформа, а в този сайт ще пишете ИЗЦЯЛО на български език. Има и много други функции, които ще ви дадат шанс да спечелите пари.
Намерете ме на скайп: pecheli.evro
Попринцип би трябвало да ви отговоря веднага, но, ако ме няма (защото върша и много друга работа) , не се притеснявайте, при първа възможност ще пиша.
Заповядайте и, ако ви се започва печеленето на пари - пишете ми. Лек и приятен Ден.