SiteTalk imali nqkakva informaci

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

SiteTalk imali nqkakva informaci

Мнениеот svetlin.nikolaev » 30 Дек 2011, 10:37

Всеки нов потребител на SiteTalk има 4 възможности.

1. Да се регистрира безплатно през sitetalk.com и да започне да използва възможностите, които му предлага общността – напълно безплатно и безвъзмездно. Канейки приятели в мрежата – за целта при регистрацията си те трябва напишат неговия юзър в графа спонсор и той ще получава точки за тяхната активност в мрежата. Когато пазарът е пренаситен с различни социални мрежи и нови възникват всеки ден, за да има успех SiteTalk се нуждае не само от регистрирана маса, но от регистрирани активни потребители. Активността на новите потребители нови точки на техния „спонсор”, които са еквивалентни на виртуална валута и с тях той може да си купува различни продукти от онлайн магазините на общността. Разбира се може и да изчака да се натрупат достатъчно точки, за да закупи най-малкия инвестиционен пакет на стойност 149 евро, с който ще получи автоматично банкова сметка и кредитна карта от банката на SiteTalk – TowaBank, в която ще получава своите реални комисионни.
2. Инвестиционният пакет от 149 евро дава възможността на своя собственик да получава комисионните си в брой, но не повече от 500 евро/седмично, както и да купува и продава на вътрешната онлайн фондова борса своите дружествени акции.
3. Има пакет от 500 евро, който дава на собственика си акции на стойност 175 евро, възможност за закупуване на електронни книги от книжарниците на общността за 300 евро и 10 000 AdClick точки. В началото си помислих, че AdClick е еквивалент на AdWords, но не съвсем. Идеята е че SiteTalk плаща за реклама на сайта (в световен мащаб) – в интернет, радио, вестници, телевизия и с времето ще има много хората, които ще се регистрират в сайта, но няма да имат спонсор – тоест ще са станали членове на общността без тя да им е била препоръчана от приятел, което ги включва автоматично в групата на “SiteTalk потребители без спонсор”. Веднъж на всеки 3 месеца тези хора ще бъдат автоматично прехвърляни към „приятели”, които не познават, но са на притежателите на Adclick точки – така че да няма членове на общността, които са „свободни” електрони. Причината за това е мрежовата структура на SiteTalk, която обединява нейните членове и усилията им тя да се развива.
4. Има и пакет от 2000 евро, който дава право на седмични приходи от до 12 500 евро, 40 000 Adclick точки и електронни книги за 1200 евро.
svetlin.nikolaev
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист
 
Мнения: 23
Регистриран на: 13 Ное 2011, 23:31


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron