Фашизъм в мрежата!!

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Фашизъм в мрежата!!

Мнениеот apostol » 13 Фев 2008, 01:22

ВНИМАНИЕ! ФАШИСТИ В ИНТЕРНЕТ!


Нетърпимостта към чуждото мнение, омразата към инакомислещия, духовният диктат и произволът- това са основните белези на фашизма. За добро или за зло, неофашисти дал Господ. Особено в държава като нашата, която от край време залита по тази престъпна идеология.

С отвращение, с погнуса забелязах, че в българското Интернет пространство се подвизават типове, които с чиста съвест мога да нарека неофашисти. Така например аз вече на няколко пъти срещам в Мрежата оплаквания от лицето Георги Георгиев, „ръководител” на сайта blog.bg. И аз съм му „ял попарата” и знам какво представлява.
Георгиев всъщност нищо не ръководи- той е надзирател и копой, който дебне денонощно баламите, които са имали глупостта да си направят блог в blog.bg. Лицето Георгиев си позволява, представете си, да цензурира, да блокира и да изтрива цели блогове!

Иска ми се да се спра и на още нещо. Инж. Ганеф се прочу по света с това, че разбира от всичко. Най- вече от политика, футбол, медицина и Интернет. Да, в Интернет той постоянно си показва рогата.

Да вземем за пример блога Kreativen. Той е собственост на един субект, който се има за голям експерт по Интернет маркетинг. При това той, забележете, няма нито един комерсиален сайт, т. е. не е спечелил и стотинка от Мрежата. Това не пречи на този дилетант да учи другите на това, как се правят пари от Интернет. И смешно, и жалко!

Когато публикуваш критичен коментар в този блог, собственикът му не ти отговаря- та той е велик, нали?! Тази персона направо ти забранява достъп до неговото блогче! Кажете ми, как може да бъде окачествено такова поведение? Не е ли това истинска проява на неофашизъм?

А пък симпатягите от actualno и club имаха дори наглостта да ми се обадят у дома, за да ми забранят (!) коментари в техните новинарски сайтове. Конституцията на Република България ми гарантира свободата на словото, а вариклечковците от actualno и club искат да ме лишат от него! Каква низост само, каква простащина! На всичко отгоре те преценяват кой мой постинг да бъде публикуван в техните форуми. Тези типове ме цензурират и това става през XXI век!

Какво да се прави- колкото по- нищожен е един българин, толкова на по- важен се прави. На всеки му се иска да е важен, но 99 % от хората са НЕважни, НЕзначители личности. Колкото и да се напъват, те си остават анонимни отрепки от тълпата. Макар че Интернет им създава фаталната илюзия за равенство…

Забелязал съм, че много администратори на форуми се правят на важни. Лесно обяснимо е, съществува дори и подходяща българска поговорка, която гласи: „Дай на простака малко власт и му гледай акъла…”
Подобни неща важат най- вече за форумите на dir.bg. Тези типове дори се осмеляват да „редактират” малките ми обяви! Не остава по- назад и другият портален сайт- gbg.bg. Речете ли да изкажете малко по- различно мнение от това на администраторите, следва незабавен бан.
Забелязал съм също така, че изключително долнопробни твари администрират форумите на gbg.bg, PC- Mania, Data.bg, Ccbit.info, az- jenata, dnes.bg и ouim.org.

Най- хубавото предстои… Знаете ли къде вилнее най- страховитият неофашизъм? Дръжте се да не паднете. Най- големите свинщини се случват във форума на БНТ! Там изтриха всичките ми постинги, които по една или друга причина не им харесаха. В БНТ нищо старо не са забравили, а и нищо ново не са научили.


Има и други примери, разбира се, но е по- добре да спрем дотук. Не си струва май да си губим времето с цялата тази измет…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**********************

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Дек 2007, 17:17
Местоположение: София


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron