Zetaniche - Афилиейт програма

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 23 Юни 2017, 08:39

Здравейте на всички,

Не съм сигурен дали този (суб) форум е силно свързан с филиалния маркетинг, но позволете ми да представя един от печелившите начини за печелене на пари и изграждане на успешен бизнес в онлайн света чрез предлагане на предложения. За всички партньори, позволете ми да ви представя партньорска мрежа Zetaniche. (https://zetaniche.com/)

Zetaniche е базирана на производителска филиал мрежа, създадена през 2015 и има професионален екип зад гърба си, с повече от 15 години опит в тази индустрия.

Zetaniche се форусира върху използването на уменията и знанията, за да даде на партньорите си шанс да промотират някои от най-популярните продукти в средите за модерни и пълнолетни хора като например категории за: здраве, красота, отслабване и запознанства в държави, които все още не са добре експлоатирани, но имат голям потенциал.

Така че ние работим в геосфери като Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна.

На нашите партньори ние предлагаме преведени целеви страници на родния език на дадената страна, за която е предназначен продуктът и по този начин даваме възможност за по-лесен достъп до подходящата аудитория.

Предполагам се интересувате от нашите платежни опции и условия. Плащанията се извършват ежемесечно, като минималната сума е 50 евро за Paxum и Payoneer и 100 евро за банков превод. Предлагаме седмични и двуседмични плащания за партньори спечелили 1000 евро и1500 евро.

Нашата специална подкрепа и мениджърите на филиали с радост ще помогнат на всички да постигнат желаните цели и да увеличат максимално печалбите, чрез популяризирането на нашите продукти. За допълнителна информация може да посетите нашия уеб сайт и да намерите данните ни за контакт.

Мисията на Zetaniche е да изгради доверени и печеливши отношения с нашите партньори като се съсредоточи върху постоянния растеж на пазара, всички заинтересовани партньори са добре дошли да се присъединят към нас и да бъдат част от нашата мисия.
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41


Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 15 Сеп 2017, 13:30

Привет на всички!

Както всяка седмица досега, така и през тази усърдният екип на Zetaniche ще Ви представи информация, която да ви бъде от помощ за успешните ви занимания с афилиейта.

Първо погледнете нашия седмичен списък с TOP Offers, сред които е и продуктът за пазара в България - WhatsChat.

Изображение

Тъй както тази седмица в списъка ни попадат два продукта за територията на Унгария, избрахме за Вас някои полезни данни като например какъв е процентът на онлайн купувачите в Унгария, кои са най-предпочитаните методи на плащане, когато говорим за онлайн покупки, както и най-честите начини за доставка, които унгарците избират. Нашите COD продукти изцяло съвпадат с интересите на унгарските потребители, затова отделете малко време, за да се запознаете детайлно с данните, които сме Ви подготвили в блога и започнете с рекламирането на нашите унгарски продукти.

Тъй като тази седмица са посветени изцяло на GEO’s, сме ви подготвили и публикация на тема Как да изберем ZETA geo.Посочили сме всички страни, в които Zetaniche предлага оферти за рекламиране за момента, като сме се насочили към конкурентността и някои от навиците на жителите на тези страни.

Изображение

В бъдещите публикации ще обърнем специално внимание на всяка страна, затова не забравяйте да се абонирате за нашия newsletter, за да бъдете винаги осведомени.

Все още не сте започнали с рекламирането на нашите оферти? Тъй като всекидневно подготвяме за вас нови сведения и сме в крак с нуждите на пазара, няма за какво повече да чакате!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС!
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41

Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 25 Сеп 2017, 12:44

Привет на всички!

И тази седмица решихме да освежим темата на форума със съдържание, което със сигурност ще заинтригува мнозина от тези, които се интересуват от афилиейт маркетинга.

Ако се питате с коя niche да започнете, определено Weight Loss е една от най-популярните. Health niche спада към evergreen niche, а Weight Loss като нейна subniche определено е една от най-популярните niches в днешно време и се разраства постоянно.

Ние от Zetaniche установихме това чрез нашия Weekly top offers, а тази седмица цели два продукта от тази категория са в списъка ни.

Изображение

Затова подготвихме и един катък текст, в който изтъкваме предимствата на тази niche. Сега е точното време да се насочите към нея, както и да видите кои продукти от именно тази категория предлага Zetaniche.
Ние осъзнаваме, че всеки афилиейт и всички онези, които четейки блога ни, са открили полезна информация, а може би са се решили да се пробват с Weight Loss niche и искат да започнат своята авантюра именно с нас, се интересуват от разплащателните методи, с които работим. Така че тук ще получите цялата информация, свързана с начините на плащане, които предлагаме – това са Paxum, Payoneer и wire, както и всички техни предимства.

Не чакайте повече, присъедините се към Zetaniche ДНЕС!
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41

Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 13 Ное 2017, 12:48

Когато става въпрос за присъединяване , със сигурност един от основните въпроси, които всеки филиал поставя е въпроса с коя ниша трябва да отиде, коя ниша ще му донесе пари и други подобни, а след това в морето на продукти от същата ниша, как да избере най-подходящия продукт.

Изображение

Що се отнася до мъжките продукти, ние отличихме нашия продукт - TurboMax. Като се има предвид, че все повече мъже се сблъскват с несигурност днес и търсят нови и по-напреднали начини, за да им помогнат да си възвърнат загубеното доверие, не е изненадващо, че продукти за мъже, по-специално са станали популярни през последните години. Ние също в Zetaniche не сме изоставили тази тенденция, така че всички от нашите филиали-имат възможност за промоция TurboMax оферта, която ежедневно показва забележителни резултати, които го поставя сред най-популярните ни оферти и определено е чудесен избор за всеки филиал . TurboMax е на разположение в следните страни: BA, BG, HR, CZ, EE, GR, HU, IT, LV, LT, MC, PL, RO, RS, SI, SK. Изплащанията за TurboMax в посочените държави варират от 4 евро до 10 евро. Важно е да се отбележи, че TurboMax е част от предлагането на COD (cash on delivery) и е налице както на настолни, така и на мобилни платформи. Това е продукт, който постига отлични резултати за всички видове трафик.

Когато става въпрос за нашата партньорска-и, като основната цел е да им помогнем да се фокусират върху продукти, за които виждаме да имат голям потенциал за реализиране на печалба, така че ние след TurboMax открихме два нови продукта, които се намират на нашия окончателен списък Топ оферта.

Изображение

Един от тези продукти попада в категорията на здравето - CleoLux, анти-гъбичен крем за грижа за краката. И въпреки факта, че CleoLux беше почти в нашето предложение, той бързо се сблъска с голям обществен интерес и показа добри резултати. Ние предлагаме CleoLux за тези пазари: IT, CZ, HU, HR, SK и SI, където филиалите могат да печелят от € 7.50 до € 10 на реализация.

В допълнение към CleoLux, още един нов продукт е брилянтен за много кратко време - Tesla Saver ECO. Разширеното решение за спестяване на енергия със сигурност е нещо, което всяко домакинство се стреми, както и бизнес съоръжения, където има голяма консумация на електроенергия. Така че не е чудно, че нашият продукт Tesla Saver ECO навлезе на пазара много бързо и постига видими резултати. Ние със сигурност го препоръчваме на нашите филиали, тъй като CleoLux предлага усъвършенствано решение на проблемите, с които хората се срещат ежедневно. Tesla Saver ECO се предлага за промоция в тези страни: HU, CZ, HR, SK и PL, с изплащане от € 7.50 до € 10.00.

Разбира се, за да не презапишете тази информация от форума, ние Ви даваме възможност да посетите нашия блог, за да научите повече за продуктите, предлагани от Zetaniche.

Вие със сигурност сте добре дошли да се присъедините към нашата мрежа и да започнете да печелите пари, като рекламирате продукти от нашата оферта.
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41

Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 14 Дек 2017, 12:47

Привет на всички,

Този път ще отворим една тема, която определено е неизчерпаема за всекиго от нас, а с напредването на възрастта тя става неизменна част от всекидневните ни разговори. Безспорно това е здравето. То е най-важното нещо в живота ни и обезателно всички ние трябва да се опитаме да го запазим, но заради днешния забързан начин на живот, хората често губят ориентация и сякаш слагат всичко останало пред собственото си здраве.

Пушенето със сигурност е един от най-често срещаните лоши навици, които сериозно нарушават човешкото здраве. Всички ние знаем колко трудно за един пушач е да остави цигарите. Някои страни дори пробват да въведат забрана за пушене по заведения и други обществени места и така да намалят броя на пушачите. Освен това сме свидетели, че и този проблем може да бъде преодолян с помощта на правилните методи. Затова и днес се натъкваме на толкова много продукти, които помагат при отказването от този лош навик.

Тъй като Zetaniche е много активна в категорията Health, имаме най-различни продукти, а един от тях е предназначен именно за всички онези, които искат да спрат пушенето. Всичките ни affiliate имат възможност да печелят, рекламирайки продукта, който предлагаме – NilSmoke.

Изображение

NilSmoke е продукт под формата на два магнита, които се поставят от двете страни на ухото. Те стимулират определени точки на тялото и така намаляват или цялостно елиминират нуждата от никотин. NilSmoke се оказа много ефикасен в борбата с никотина и затова получи изключително добри отзиви от страна на публиката, което е отлична новина за affiliate, защото по този начин те не само печелят пари от NilSmoke, но и помагат на хората в борбата с пушенето. Затова той си заслужи специален текст в блога ни.

NilSmoke е достъпен за реклама в 16 страни. Това са – Албания, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Естония, Гърция, Хърватия, Унгария, Литва, Латвия, Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Словения и Словакия, а заплащането за affiliate се движат от 7,50 EUR – 12,50 EUR в зависимост от страната.

От друга страна, за разлика от пушенето, съществува и една друга несъзнателна поява – хъркането. Тук идва продукта ни Snore Terminator. Както и самото му име казва, той подпомага решаването на проблема с хъркането. Днес то тормози толкова хора, но те го пренебрегват, мислейки си, че не може да доведе до по-големи проблеми. Всъщност хъркането е не само неприятно състояние, ако не се лекува навреме, то може да предизвика и по-сериозни здравословни проблеми. Именно това описахме и в нашия пост, като изтъкнахме предимствата на Snore Terminator както за потребителите, така и за affiliate. Snore terminator е достъпен за рекламиране в 16 страни със заплащане от 7,50 EUR до 10,00 EUR за affiliate.

Изображение

Тези два продукта спадат към категорията на нашите COD (cash on delivery) offers, които са първият избор на потребителя, когато говорим за начини за плащане в страните, в които са достъпни.

Ще научите повече за тези продукти, ако посетите блога ни, а при регистрация в Zetaniche може веднага да започнете да ги рекламирате и да печелите.
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron