Zetaniche - Афилиейт програма

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 23 Юни 2017, 08:39

Здравейте на всички,

Не съм сигурен дали този (суб) форум е силно свързан с филиалния маркетинг, но позволете ми да представя един от печелившите начини за печелене на пари и изграждане на успешен бизнес в онлайн света чрез предлагане на предложения. За всички партньори, позволете ми да ви представя партньорска мрежа Zetaniche. (https://zetaniche.com/)

Zetaniche е базирана на производителска филиал мрежа, създадена през 2015 и има професионален екип зад гърба си, с повече от 15 години опит в тази индустрия.

Zetaniche се форусира върху използването на уменията и знанията, за да даде на партньорите си шанс да промотират някои от най-популярните продукти в средите за модерни и пълнолетни хора като например категории за: здраве, красота, отслабване и запознанства в държави, които все още не са добре експлоатирани, но имат голям потенциал.

Така че ние работим в геосфери като Румъния, Финландия, България, Литва, Босна, Унгария, Албания, Хърватия, Сърбия, Словения, Словакия, Латвия, Черна гора, Кипър, Чехия, Естония, Португалия, Македония, Казахстан, Мароко, Беларус , Гърция, Италия, Полша, Украйна.

На нашите партньори ние предлагаме преведени целеви страници на родния език на дадената страна, за която е предназначен продуктът и по този начин даваме възможност за по-лесен достъп до подходящата аудитория.

Предполагам се интересувате от нашите платежни опции и условия. Плащанията се извършват ежемесечно, като минималната сума е 50 евро за Paxum и Payoneer и 100 евро за банков превод. Предлагаме седмични и двуседмични плащания за партньори спечелили 1000 евро и1500 евро.

Нашата специална подкрепа и мениджърите на филиали с радост ще помогнат на всички да постигнат желаните цели и да увеличат максимално печалбите, чрез популяризирането на нашите продукти. За допълнителна информация може да посетите нашия уеб сайт и да намерите данните ни за контакт.

Мисията на Zetaniche е да изгради доверени и печеливши отношения с нашите партньори като се съсредоточи върху постоянния растеж на пазара, всички заинтересовани партньори са добре дошли да се присъединят към нас и да бъдат част от нашата мисия.
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41


Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 15 Сеп 2017, 13:30

Привет на всички!

Както всяка седмица досега, така и през тази усърдният екип на Zetaniche ще Ви представи информация, която да ви бъде от помощ за успешните ви занимания с афилиейта.

Първо погледнете нашия седмичен списък с TOP Offers, сред които е и продуктът за пазара в България - WhatsChat.

Изображение

Тъй както тази седмица в списъка ни попадат два продукта за територията на Унгария, избрахме за Вас някои полезни данни като например какъв е процентът на онлайн купувачите в Унгария, кои са най-предпочитаните методи на плащане, когато говорим за онлайн покупки, както и най-честите начини за доставка, които унгарците избират. Нашите COD продукти изцяло съвпадат с интересите на унгарските потребители, затова отделете малко време, за да се запознаете детайлно с данните, които сме Ви подготвили в блога и започнете с рекламирането на нашите унгарски продукти.

Тъй като тази седмица са посветени изцяло на GEO’s, сме ви подготвили и публикация на тема Как да изберем ZETA geo.Посочили сме всички страни, в които Zetaniche предлага оферти за рекламиране за момента, като сме се насочили към конкурентността и някои от навиците на жителите на тези страни.

Изображение

В бъдещите публикации ще обърнем специално внимание на всяка страна, затова не забравяйте да се абонирате за нашия newsletter, за да бъдете винаги осведомени.

Все още не сте започнали с рекламирането на нашите оферти? Тъй като всекидневно подготвяме за вас нови сведения и сме в крак с нуждите на пазара, няма за какво повече да чакате!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС!
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41

Re: Zetaniche - Афилиейт програма

Мнениеот Sally89 » 25 Сеп 2017, 12:44

Привет на всички!

И тази седмица решихме да освежим темата на форума със съдържание, което със сигурност ще заинтригува мнозина от тези, които се интересуват от афилиейт маркетинга.

Ако се питате с коя niche да започнете, определено Weight Loss е една от най-популярните. Health niche спада към evergreen niche, а Weight Loss като нейна subniche определено е една от най-популярните niches в днешно време и се разраства постоянно.

Ние от Zetaniche установихме това чрез нашия Weekly top offers, а тази седмица цели два продукта от тази категория са в списъка ни.

Изображение

Затова подготвихме и един катък текст, в който изтъкваме предимствата на тази niche. Сега е точното време да се насочите към нея, както и да видите кои продукти от именно тази категория предлага Zetaniche.
Ние осъзнаваме, че всеки афилиейт и всички онези, които четейки блога ни, са открили полезна информация, а може би са се решили да се пробват с Weight Loss niche и искат да започнат своята авантюра именно с нас, се интересуват от разплащателните методи, с които работим. Така че тук ще получите цялата информация, свързана с начините на плащане, които предлагаме – това са Paxum, Payoneer и wire, както и всички техни предимства.

Не чакайте повече, присъедините се към Zetaniche ДНЕС!
Zetaniche Affiliate Network
Email: support@zetaniche.com Skype: aff_zetaniche
Аватар
Sally89
Нов
Нов
 
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Юни 2017, 12:41


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта