Изработка на уеб сайт

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Изработка на уеб сайт

Мнениеот web_solution » 14 Сеп 2017, 12:31

Web Solution – Изработка на уеб сайт на най-добра цена
Не е нужно да търсите повече – Web Solution ви предлага изработка на уеб сайт на най-добра цена. Разгледайте нашите проекти и ще се убедите в това! Ще създадем за вас сайт, изцяло съобразен с вашата сфера на дейност и фирмена идентичност и ще включим в него всички необходими функционалности. Срок за изработка – 14 дни. Посетете нашата страница, за да намерите актуална цена за изработка на уеб сайт.

Вижте повече на: Изработка уеб сайт

Изображение
web_solution
Нов
Нов
 
Мнения: 7
Регистриран на: 21 Авг 2017, 15:54


Re: Изработка на уеб сайт

Мнениеот DenicaTania » 01 Ное 2021, 22:38

Каква е разликата между уебсайтовете за електронна търговия и традиционните уебсайтове?
За разлика от стандартния фирмен уебсайт, който подчертава само корпоративната идентичност на дадена компания, дизайнът и разработването на цял уебсайт за електронна търговия включва база данни с продукти, информация за продукти, търсене на продукти, обработка на поръчки, системи за плащане и много други. Компанията за електронна търговия изисква цялата тази допълнителна функционалност, за да се увери, че клиентите могат лесно и удобно да разглеждат и купуват по всяко време. Привличащите вниманието мултимедия и авангардни инструменти за дизайн са неразделна част от онлайн маркетинговото присъствие на една компания, а дизайнът на уебсайтове за електронна търговия използва тези елементи, за да създаде привлекателна и рентабилна алтернатива на физическите магазини за търговия на дребно.
Вътре в нашите услуги за дизайн на уебсайтове за електронна търговия ние от Съни 7 предоставяме изчерпателни услуги за проектиране на уебсайтове за електронна търговия, изграждане и изпълнение на онлайн магазини от всякакъв размер. Научете повече за това какво включват нашите услуги, в допълнение към персонализиран, отзивчив и удобен за SEO дизайн.
Използва следните платформи за разработка на уебсайтове за електронна търговия - Magento, Woocommerce, OpenCart и Laravel. Тези платформи за електронна търговия са гъвкави и дава на собствениците и мениджърите на уебсайтове за електронна търговия всички инструменти, от които се нуждаят, за да станат най-добрите компании за електронна търговия в своите области, включително способностите за правилно проследяване и управление на инвентара, наблюдение и завършване на поръчки и добавяне медии към техния уебсайт в движение. sunny7eood.eu
DenicaTania
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 27 Фев 2021, 11:23


Назад към Бизнес в Интернет

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron