Страница 1 от 1

Собствен интернет бизнес

МнениеПубликувано: 07 Апр 2018, 12:13
от suzanaa
Здравехте от скоро имам интернет магазин и ви казвам че си заслужава вложението .Изготвиха ми го едно студио от сандански.Магазина ми се казва https://www.ladiesworld.eu/
А студиото е https://www.webulgaria.eu/

Re: Собствен интернет бизнес

МнениеПубликувано: 16 Апр 2018, 10:45
от ganchev
Колко ви излезе изработката на уеб сайта?

Re: Собствен интернет бизнес

МнениеПубликувано: 23 Апр 2018, 14:16
от stambolieva
Ние също ще имаме нужда от редизайн на фирмения сайт. Можете ли да ни дадете някаква приблизителна оферта?

Re: Собствен интернет бизнес

МнениеПубликувано: 07 Яну 2019, 16:29
от niktas
Здравейте,
Занимавам се с дигитален маркетинг и в момента работя над създаване на онлайн курс за хора, които искат да започнат собствен онлайн бизнес без да инвестират големи средства и да достигнат до доходите, които искат да имат. Подготвих една кратка анкета, която ще ми помогне много да структурирам курса и той да носи повече ползи за хората.
Искам да помоля всеки, който има желание и смята, че е в тази категория хора, да отдели от времето си, за да попълни анкета. Тя е анонимна и няма да отнеме повече от 2-3 минути.

Надявам се продуктът, над който работя, да помогне на много хора да започнат бизнеса, който желаят, и да постигнат целите и доходите, които ги удовлетворяват.

Много ще съм благодарна, ако решите да ми помогнете, и кликнете на анкетата по-долу.

Всеки, попълнил анкетата, може да участва в томбола и да спечели една от 3-те безплатни консултации с мен по скайп на тема как да започнем онлайн бизнес и какво ни спира. Само трябва да посочи на края на анкетата, че иска да участва в томболата.
Към анкетата: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... A/viewform
Благодаря от сърце на всеки, който ми помага в това начинание!
Желая ви една прекрасна година, изпълнена с вдъхновение, ентусиазъм и много магически моменти!

Re: Собствен интернет бизнес

МнениеПубликувано: 29 Яну 2019, 20:34
от KasinoGuru
Основата на интернет бизнеса е да предоставяш стойност на хората чрез качествено и интересно съдържание - може да е съвети, може да е просто нещо забавно, но просто хората да имат интерес към това, което правиш. След като предоставиш стойност на достаъчно хора, можеш да монетизираш чрез различни методи като афилиейт, курсове, продажба на продукти и т.н. Не е лесно, но е просто.