Страница 1 от 1

ВСЕ ПО- ГОЛЕМИ ОПАСНОСТИ В ИНТЕРНЕТ!

МнениеПубликувано: 07 Апр 2008, 04:24
от apostol
ВНИМАНИЕ, СЪРФИСТИ!
Дори и най-обикновеното онлайн търсене може да се окаже опасно за сигурността на компютъра, твърди Интернет експертът Роджър Томпсън. „Елементарно, Уотсън”, би казал някой на това място. Така е, но точно тези малки, незначителни неща почти винаги се забравят от хората, чийто мисли витаят из облаците на Мрежата.

Потребителите много лесно могат да попаднат на зловреден уеб сайт, като в това число влизат и напълно легитимни сайтове, но с вкаран от хакерите зловреден код в тях!

Всички сърфисти трябва да са наясно, че съществува една съвсем реална опасност. Не е необходимо дори да посещават очевидно рискови уеб сайтове. От ден на ден Интернет става едно все по- опасно място!
Много хора си мислят, че след като не сърфират в сайтове с порнографско или незаконно съдържание, са в пълна безопасност, но това не е така, предупреждава Томпсън.

Използването на различни думи или словосъчетания в търсенето може да доведе до показване на линкове към уеб страници, в които е заложен зловреден код.
Тези форми за атака от страна на хакерите ще стават все по- популярни, твърдят водещи експерти в бранша.

Мнозина се отнасят все още доста лекомислено и към електронната си поща. Макар че тук ни дебнат най- големите опасности. Може да получите примерно и- мейл от вашата банка и като го отворите… Не бива, не бива да се отварят съмнителни мейли и най- вече прикачените към тях файлове. Това e уж азбучна истина, но безхаберието продължава и всеки ден гърмят компютри…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

МнениеПубликувано: 16 Ное 2009, 22:16
от delpx
пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.

МнениеПубликувано: 17 Фев 2010, 19:24
от apostol
Ето че се появи поредният селски идиот на българското Интернет пространство.