Това е отговорът на apostol. Извинявай, първо го изтрих, без да искам и сега се налага да го препубликувам от моето име.
-------------------------------------------------
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 3:57 am Заглавие: Закъснял отговор
Чак сега забелязах вашия отговор на тази моя публикация. Извинявайте, но боледувах, а това доста ме поразсея. Пък и аз САМ движа 4 (четири) комерсиални сайта и един блог.
Да това е пределът- един човек може да движи САМ четири комерсиални сайта. Така са стартирали ВСИЧКИ американски Интернет милионери, с които междувременно завързах добри връзки (аз правя вече пета година бизнес в Мрежата).
Мисля, че не всеки може да започне бизнес в Интернет. Нужни са големи познания по Интернет маркетинг. Точно това предлагам аз от единия си сайт- курс по Интернет маркетинг. Защото в този област в България има търсене, но предлагането е слабо.
От другия си сайт предлагам една допълнителна услуга, която се явява препъникамък за повечето Интернет бизнесмени. Предлагам съставяне на текстове за комерсиални сайтове, защото ТЕКСТЪТ ПРОДАВА, а не графиката.
Засега се справям добре, работата не ми тежи. Напротив, аз съм домошар и много се радвам, че печеля сериозни пари, без да напускам уютния си дом.
Нека засега да спра дотук. Ако имате въпроси, питайте. Аз съм винаги на вашите услуги!
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
www.DobriteNovini.com