данаил написа:Не знам защо , но поведението на Апостол много ми прилича на един друг корифей в неговата си сфера - г-н Вучков. Мисля, че ще сте страхотен тандем: най-големия водещ ft. най-успешния интернет бизнесмен.
apostol написа:Казвам ви, че мнозина от вас са некадърни малки мръсници, а вие се сърдите. Един пример: да вземем този лумпен Brachi- карал бил моя курс, пикльото му с пикльо, а истината е, че той не е и сънувал парите, които са необходими, за да се запишеш в моя курс.
И продължава отрепката долнопробна: твърди, че курсът не струвал, без да го е посещавал. Това вече е престъпление, което се нарича клевета, набеждаване, злепоставяне.
Защо не приемете истината- повечето от вас са си бая глупави и некадърни. Те винаги ще слугуват на богати и влиятелни хора като мен. Защо ли? Ами защото са глупави и некадърни простаци, които за нищо друго не стават.
И не мислете за мен. Аз съм един много преуспял, много прочут и много богат човек. Мислете за себе си, защото вие наистина сте АНОНИМНИ НУЛИ ОТ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА НА ЕВРОПА.
Това е ЕДНА ИСТИНСКА ТРАГЕДИЯ!!! Заемете се с този ваш ЧУДОВИЩЕН проблем!
И не си яжте мършавите дробчета напразно. Вие не можете нищо да промените! Аз все така ще бъда горе, а вие все така ще се влачите по корем долу. В калта, нищетата и мизерията. Ако не се заемете веднага със себе си.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта