Как се печелят сериозни пари от интернет в България

Как да направим и развием бизнес в Интернет. Как да печелим в мрежата.

Мнениеот данаил » 16 Юли 2010, 21:29

Не знам защо , но поведението на Апостол много ми прилича на един друг корифей в неговата си сфера - г-н Вучков. Мисля, че ще сте страхотен тандем: най-големия водещ ft. най-успешния интернет бизнесмен.
данаил
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 17 Юли 2010, 07:43

данаил написа:Не знам защо , но поведението на Апостол много ми прилича на един друг корифей в неговата си сфера - г-н Вучков. Мисля, че ще сте страхотен тандем: най-големия водещ ft. най-успешния интернет бизнесмен.

Напълно съм съгласна, не бях се сетила досега.Остана ние да станем фенската им организация :D
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот _bioHAZArd_ » 21 Юли 2010, 16:20

Колкото повече се занимавате с г-н Апостолов, толкова по-добре за него. Съсредоточете усилията си в дейности, които ще Ви бъдат полезни и игнорирайте това, което не харесвате.
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Казвам ви, че сте измет, а вие не гои приемате

Мнениеот apostol » 18 Сеп 2010, 05:47

Казвам ви, че мнозина от вас са некадърни малки мръсници, а вие се сърдите. Един пример: да вземем този лумпен Brachi- карал бил моя курс, пикльото му с пикльо, а истината е, че той не е и сънувал парите, които са необходими, за да се запишеш в моя курс.

И продължава отрепката долнопробна: твърди, че курсът не струвал, без да го е посещавал. Това вече е престъпление, което се нарича клевета, набеждаване, злепоставяне.

Защо не приемете истината- повечето от вас са си бая глупави и некадърни. Те винаги ще слугуват на богати и влиятелни хора като мен. Защо ли? Ами защото са глупави и некадърни простаци, които за нищо друго не стават.

И не мислете за мен. Аз съм един много преуспял, много прочут и много богат човек. Мислете за себе си, защото вие наистина сте АНОНИМНИ НУЛИ ОТ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА НА ЕВРОПА.

Това е ЕДНА ИСТИНСКА ТРАГЕДИЯ!!! Заемете се с този ваш ЧУДОВИЩЕН проблем!

И не си яжте мършавите дробчета напразно. Вие не можете нищо да промените! Аз все така ще бъда горе, а вие все така ще се влачите по корем долу. В калта, нищетата и мизерията. Ако не се заемете веднага със себе си.

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Казвам ви, че сте измет, а вие не гои приемате

Мнениеот playAA » 04 Окт 2010, 09:42

apostol написа:Казвам ви, че мнозина от вас са некадърни малки мръсници, а вие се сърдите. Един пример: да вземем този лумпен Brachi- карал бил моя курс, пикльото му с пикльо, а истината е, че той не е и сънувал парите, които са необходими, за да се запишеш в моя курс.

И продължава отрепката долнопробна: твърди, че курсът не струвал, без да го е посещавал. Това вече е престъпление, което се нарича клевета, набеждаване, злепоставяне.

Защо не приемете истината- повечето от вас са си бая глупави и некадърни. Те винаги ще слугуват на богати и влиятелни хора като мен. Защо ли? Ами защото са глупави и некадърни простаци, които за нищо друго не стават.

И не мислете за мен. Аз съм един много преуспял, много прочут и много богат човек. Мислете за себе си, защото вие наистина сте АНОНИМНИ НУЛИ ОТ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА НА ЕВРОПА.

Това е ЕДНА ИСТИНСКА ТРАГЕДИЯ!!! Заемете се с този ваш ЧУДОВИЩЕН проблем!

И не си яжте мършавите дробчета напразно. Вие не можете нищо да промените! Аз все така ще бъда горе, а вие все така ще се влачите по корем долу. В калта, нищетата и мизерията. Ако не се заемете веднага със себе си.

Ти си абсолютно изтрещял психар :)
playAA
Нов
Нов

Мнениеот apostol » 25 Окт 2010, 05:21

А бе, всичките "коментатори" тук сте от един дол дренки- некадърни млади простаци, които се стремят да ме принизят до тяхното лайняно ниво.

Това не е възможно, защото вие НАИСТИНА сте анонимни нули от циганската махала на Европа. Вие сте млади келеши без име, без репутация, без професионален и житейски опит, без пари и без имоти.

Толкова ли е трудно да проумеете това бе, тъпунгери? Седнали тези лайнарчета да делят мегдан с мен?! Идиоти!

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот cakky » 25 Окт 2010, 05:33

Ти пък да не мислиш, че изглеждаш много умен, като обиждаш наред.
Аватар
cakky
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот vankicha86 » 27 Ное 2011, 20:03

тук е истината:на плащащти ,сигорни и елитни саитове!!!
vankicha86
Нов
Нов

Мнениеот hubavatairina1 » 04 Дек 2011, 19:32

Защо сте развалили темата?!
hubavatairina1
Нов
Нов

Предишна

Назад към Бизнес в Интернет