Страница 1 от 1

Уроци по Испански ?

МнениеПубликувано: 08 Юли 2019, 13:02
от Jhonny_ B
Здравейте! Родителите ми решиха да се местим да живеем в Испания началото на Септември. На мен честно казано въобще не ми се заминава от тук, на няма какво да се направи. Натискат ме и да се запиша на уроци по испански. И аз това си мислих, да си пропилея последното лято в България да уча някакъв език, вместо да се забавлявам с приятели. Както и да е, можете ли да ми препоръчате добра онлайн езикова школа? Така няма да губя много време учейки от вкъщи и ще мога да излизам с приятели!

Re: Уроци по Испански ?

МнениеПубликувано: 08 Юли 2019, 18:20
от Mirosveta_Petkova
Добър вечер! Сега така мислиш защото си по-млад, но те уверявам, че след време ще оцениш решението на родителите си. В България за жалост няма какво да правиш. Сега се радвам, че на времето нашите ме натискаха да уча езици. Последно учих Френски и понеже и аз като теб нямах много време, реших да се запиша онлайн. Ето тук моеш да разгледаш сайта на omegals - школана в която аз учих. Останах много доволна и за кратко време напреднах значително с езика. Имаш 2 месеца, така че се стягай и започвай! Купоните няма да избягат :D

Re: Уроци по Испански ?

МнениеПубликувано: 09 Юли 2019, 13:51
от Jhonny_ B
Така е, да. Права си. Разгледах сайта, който ми прати и наистина много ми допадна. Нашите и те го харесаха. Там се записвам!