Евтино таблетче?

Безплатно кариерно консултиране

Евтино таблетче?

Мнениеот BandiTa » 26 Окт 2019, 11:45

Здравейте! Искам да купя някой евтин таблет на братчето ми, понеже постоянно ми търси телефона да игае, а честно казано ме е страх да му го давам. Можете ли да ми препоръчате нещо?
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Евтино таблетче?

Мнениеот Marietta » 26 Окт 2019, 15:40

Здравей! Аз си купих един да гледам филми. Взех го ето от https://4sales.bg/109-tableti/71-tableti-do-150lv . Много е добро таблетчето. Ако искаш да има повече място, слагаш му някоя евтина карта памет и е пушка. Аз на моя имам 50 гигабайта филми и сериали.
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот BandiTa » 26 Окт 2019, 15:58

Тези са идеални! Мерси много :)
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот cyberpunk00 » 13 Сеп 2020, 18:54

Има вече много готини геймърски лаптопи, които имат и тъч скрийн. Хубавото е, че хем си имаш компютър с пълната му функционалност, хем става и на таблет, че даже и по-функционално се получава така. Аз лично мога да препоръчам за подобно нещо да разгледаш тук: https://plasico.bg/laptopi-i-aksesoari/ ... ilter-F107 помисли над идеята, защото таблета ограничава, пък поради това, че таблетите вече са големички, а лаптопите все по-малки и по-тънки започна да става горе-долу еднакво като обем.
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот buhtaa » 07 Фев 2022, 12:54

Полезни приложения за таблетче
Duolingo
В 21 век е хубаво човек да знае поне още един език, освен майчиния си. Бидейки универсален език за почти цялата планета, децата в училище учат предимно английски език, но в доста страни все още има хора, за които той не е близък. Освен това има и стотици други езици, които бихте могли да научите, и които ще са ви от полза, ако обичате да пътувате. Тук на помощ идва приложението Duolingo, с което можете да упражнявате ежедневно избрания от вас език и то по интересен начин, който само ще ви кара да искате още, без да ви омръзне ежедневната интеракция.

Waze
Макар и всеки Android да идва с инсталирани продукти на Google, измежду които е и Google Maps, е хубаво да имате инсталирано поне още едно приложение за навигация. Waze е много удобно, ако шофирате, а и имате възможността да си свалите различни карти. Самото приложение използва сателит за връзка, затова, дори да сте в зона извън покритие, пак няма никакъв шанс да се изгубите, ако сте свалили приложението на устройството си.
източник topnovini
Къде е батко .............:)
buhtaa
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Назад към Експертни консултации