Аксесоари за дома

Безплатно кариерно консултиране

Аксесоари за дома

Мнениеот peterivanov14 » 24 Дек 2021, 10:59

Здравейте, обзавеждам ново жилище и исках да се допитам до вас. Можете ли да ми препоръчате хубав сайт където мога да открия красиви декорации и аксесоари за дома?
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Аксесоари за дома

Мнениеот dimiterpetrov85 » 24 Дек 2021, 20:18

Здравей колега! По-рано през годината и аз правих усвежаващ ремонт у дома и тогава мои приятели ми препоръчаха Домко. До тогава не бях ги чувал, но приятелите са ми близки и им се доверих. Мога да ти споделя, че в този магазин напазарувах много хубави и подходящи за дома неща, които веднага ми грабнаха окото. Ще ти споделя линк към сайта им https://www.domko.com/ да разгледаш дали ще откриеш подходящи неща за твоя дом.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот peterivanov14 » 26 Дек 2021, 11:47

Мери, Митак улесняваш ме много, така с този онлайн магазин.
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот hideboom » 31 Дек 2021, 13:31

Идеи за интериорно обзавеждане, които ще направят дома ви особено уютен
Откъде да започнем, стартирайки домашния интериор?
Факт е, че банята и кухнята са вероятно помещенията, които изискват инициативност и готовност още при първите етапи на осъществяването на ремонтните и обзавеждащи дейности. Не бихме могли да живеем пълноценно в жилище, което е лишено от тези две стаи. Кухнята си използваме ежедневно за приготвяне на храна и напитки, а банята ни е категорично необходима за поддържането на добри и редовни хигиенни навици. Ако трябва да ви посъветваме откъде да започнете, то именно банята, санитарният възел и кухнята биха били вашите опорни стартиращи точки.
информация от топновини
hideboom
Активен кариерист
Активен кариерист

Назад към Експертни консултации