помощ, как да науча испански по-бързо?

Тук е малкото кътче на кариеристката, където можете да споделите всичко, което отличава кариерата и живота на жените, които правят кариера.

помощ, как да науча испански по-бързо?

Мнениеот ivelena » 16 Яну 2024, 14:53

Здравейте! От работа ми предложиха да работя по нов проект, единствената уловка е че е свързан с Испания и испанци, и съответно сега ми се налага да науча езика, а нямам никакво време и изобщо не ми се отдава. Няма ли някакъв по-лесен и интересен начин за учене на език, който да съчетава полезното с приятното хахха всякакви идеи ще са ми от помощ !
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: помощ, как да науча испански по-бързо?

Мнениеот dimiterpetrov85 » 17 Яну 2024, 14:29

Здрасти! За мен един от най-лесните начини да научиш нов език е като гледаш филми. Aз например така подобрих значително английкия си. Макар че не знам какви испански филми да ви препоръчам, но пък мога да ви посъветвам да посетите kursovebg.com , мисля че ще намерите някаква полезна информация! Успех!
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: помощ, как да науча испански по-бързо?

Мнениеот ivelena » 27 Яну 2024, 15:06

Хм.. в началото бях скиптична към коментара ви, обаче все пак реших да хвърля едно око и се оказа че наистина има интересни идеи и съвети в страницата. И там съветват да се гледат филма на дадения език, та започнах с един интересен сериал, да видим, май ще ми се случат нещата с испанския хаха Благодаря ви!
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Кариеристка