Тайните на успялата жена

Тук е малкото кътче на кариеристката, където можете да споделите всичко, което отличава кариерата и живота на жените, които правят кариера.

Тайните на успялата жена

Мнениеот Кака Мара » 10 Яну 2007, 17:25

Някои жени са родени просто да правят кариера, други имат работа за завиждане, трети пък учудващо добре балансират с „двете дини” - семейство и paбота “под една мишница".
Как точно го правят това, питате се вие!?

Едно е сигурно: успелите жени в днешно време не са рядкост, броят им непрекъснато расте. Ако все още не сте член на тяхното общество и спадате към онези 30% жени (според последните социологически проучвания), които крачат с унила походка и увиснали ъгълчета на устните, трябва сериозно да се замислите. Ние ви предлагаме обобщен психопортрет на успялата жена на която вероятно и вие искате да заприличате. Прочетете, сравнете и решете - на върха или... в подножието се намирате.

“Жените които са се изкачили на най-високия възможен връх с помощта на железни нокти, на зъби и лакти, аз не разглеждаме като успели, точно както и мъжете с подобно положение” - споделя Маделин Лайтнер - психолог. И според други известини психолози успехът не е равносилен на задължително изкачване (на всяка цена) до възможно най-високото йерархическо стъпало в професията. Той се полага на всяка една жена, независимо какво работи и каква длъжност изпълнява, стига да е положила необходимите усилия и да притежава съответните качества на характера. Затова не си мислете, че „успяла" и „силна жена" са някакви титли, звания и почести, полагащи се само на отделените кариеристки. Те по-скоро са състояния на духа.

Допитахме се и до други специалисти в тази област, които обобщиха как „изглежда" истински успялата жена и какви са нейните тайни за успех в професията:
Цялата статия: http://www.karierist.com/WOMAN/Articles_woman/MK_012.htm
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор
 
Мнения: 125
Регистриран на: 07 Яну 2007, 01:00


Назад към Кариеристка

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron