организация на събитие - определяне на бюджет?

Тук е малкото кътче на кариеристката, където можете да споделите всичко, което отличава кариерата и живота на жените, които правят кариера.

организация на събитие - определяне на бюджет?

Мнениеот diyanakoleva73 » 11 Яну 2024, 22:07

Привет. Фирмата ми ще организира събитие, на което ще присъстват много гости. Аз съм част от екипа, който го организира и отговарям за финансовата част. Може ли вашите съвети по следния въпрос: Как да определим бюджет и контролираме разходите при организирането на събитие? Имам нужда от информация, т.к. до сега не съм се сблъсквала с организирането на толкова голямо мероприятие и се притеснявам да не пропусна нещо. Благодаря на отзовалите се.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: организация на събитие - определяне на бюджет?

Мнениеот ivelena » 12 Яну 2024, 14:43

Здравейте. Важно е да обърнете внимание на следните неща. Предвидете всички потенциални разходи за събитието, включително наем на място, техника, храни и напитки, реклама и персонал. Определете ключовите приоритети и бъдете гъвкави при бюджетирането. Оставете резерв за непредвидени обстоятелства и проведете задълбочен анализ след приключването на събитието. По-подробна информация, можете да получите тук https://www.travelnews.bg/bg/news/16946107347278/kak-da-sazdadem-efektiven-plan-za-organizirane-na-sabitiya
Аватар
ivelena
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: организация на събитие - определяне на бюджет?

Мнениеот diyanakoleva73 » 23 Яну 2024, 18:23

Благодаря, съветите ви бяха ценни и ползотворни за мен.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Кариеристка