Сайтът застива

Искате да напишите нещо на създателите на портала, да питате или просто да ни поздравите? Имате препоръки, забележки или оплаквания? Тук е мястото!

Сайтът застива

Мнениеот berov » 03 Окт 2008, 08:26

Гадно ми е да го кажа, но този страхотен сайт застива. Мотивацията на администраторите май се изчерпва ...

1. Форумът е въшлив от спам реклами. Ограничете ги с код или нещо друго. Вариант е дори да смените платформата PHPBB с нещо ... по-така, като запазите БД с потребителите.

2. Махнете ги тези "Реклами от Google" и прикрепете на тяхно място партньорски банери (размяна на банери)

3. Пускайте бизнес идеи на първа страница с връзка към форума, за да се дискутират. И нека да не е БИ от 2-3 реда, ами по начин в който се виждат стъпките за развитие. Дори ако искате, взимайте бизнес идеи от тук, превеждайте ги и вижте как могат да бъдат "пригодени" за българският пазар.

4. Направете готови пакети за бизнес (някой който е започнал от 0-та, с какви инвестиции, как е направил бизнес, къде да се очакват затруднения, стъпка по стъпка всичко)

5. Хората, които са направили бизнес с помощта на Кариерист, да рекламират сайта, ако нямат нищо против
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Ilijana » 03 Окт 2008, 16:23

На това му се вика конструктивната критика! :D

Дори не знам, какво да отговоря... Благодарим Ви. До някъде имате право и за нас мнението на един наистина заинтересован човек е от значение.

Полагаме усилия и планираме да отделяме повече внимание и ресурси върху "Собствен бизнес". Вие разбирате, че не само интузиазмът на хората крепи един сайт - трябват и инвестиции. Ние нямаме външни инвеститори и се справяме сами. (Ако някой инвеститор има предложение към нас - да заповяда :D ) Повярвайте, че имаме достатъчно идеи да направим сайта ни по-полезен и по-интересен и работим върху тях.

Поздрави!
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот berov » 03 Окт 2008, 18:10

1. Защо не направим една среща на съмишлиниците до този момент във форума?

2. Като студент мога да Ви кажа, че много нас (УНСС), които се интересуват от бизнеса, не знаят за този сайт

Решение:
Напечатайте малки брошурки и поставете някой за 30лв да го раздаде пред университета

:)
... да не ставам нагъл ... млъквам
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Ilijana » 03 Окт 2008, 19:02

berov, ще ви пратя лично съобщение.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 03 Окт 2008, 21:35

О, да...и аз искам среща! :D
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот berov » 08 Окт 2008, 23:29

Последният спам на бота Legeheany тотално (извинете ме за израза) "усра" форума на Кариерист
Аватар
berov
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот eser » 10 Окт 2008, 19:46

Към "подписа" на Беров:
"Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш!"
Ами ако сме решили да се качим на кола?
Дари добро, то ще ти се върне...
Аватар
eser
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Skarlet » 13 Дек 2008, 23:15

Седя си пред компа и се ровичкам из форума. Разглеждам стари теми, мотая се... Случайно поглеждам колко потребители са регистрирани в forum.karierist.com и :shock: "оу май год" има около 330 регистрирани потребители, който нямат нито един пост. Апропо искам да попитам - абе, хора, защо се регистрирате и после изчезвате. Обикновено човек се регистрира за да напише нещо, четенето е "безплатно".

Впечетление ми прави и че много малко хора са активни - около 30 човека имат над 15 мнения. Не говоря за изличен спам, ама вие (останалите) нямате ли мнение по развитието на бизнеса и кариерата в България и по света.

Ако има повече активни потребители, ще има и повече гледни точки по различни въпроси, проблеми и т.н. Не се стеснявайте, хора. :lol: Форумчето е наистина полезно.

След този пост очаквам драстично увеличаване на пишещите. :roll:
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот ivayllo » 14 Сеп 2009, 21:39

За всички които четат : Много моля недейте само да четете и да бягате от форума . Затова е направен форума , за да обменяме опит и всички да бъдат доволни от развитието на кариерата си . Не бъдете егоисти , споделяйте информация , защото в днешно време информацията (особенно относно кариерното развитие) струва много пари .

НЕКА ВСИЧКИ СИ ПОМАГАМЕ ЕДИН НА ДРУГ !
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Antonov » 23 Сеп 2009, 05:10

И аз ще се включа в тази дискусия. Намерих сайта и форума само преди няколко дена. Идеята е наистина страхотна, поздравления. Прави впечатление обаче, че не "кипи от живот", както би трябвало да е. Радвам се, че има предприемчив колега от УНСС наоколо (приятно ми е) и наистина го подкрепям. Относно размяната на банери - аз мога да се включа, но не знам към кой точно да се обърна :)
Някои хора виждат нещата, които съществуват и се питат “Защо?”. Аз мечтая за нещата, които никога не е имало, и се питам “Защо не?”
Antonov
Нов
Нов

Мнениеот ivayllo » 23 Сеп 2009, 18:03

Antonov написа:И аз ще се включа в тази дискусия. Намерих сайта и форума само преди няколко дена. Идеята е наистина страхотна, поздравления. Прави впечатление обаче, че не "кипи от живот", както би трябвало да е. Радвам се, че има предприемчив колега от УНСС наоколо (приятно ми е) и наистина го подкрепям. Относно размяната на банери - аз мога да се включа, но не знам към кой точно да се обърна :)

Може би към администратора :)
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Гост » 05 Мар 2010, 21:37

Форумът е супер,но наистина има малко хора,които се включват,а в него можеш да намериш наистина полезни съвети.Модераторите мисля че трябва малко да набблегнат на рекламата на този сайт за да може да се присъединят още образовани,талантиви и най-вече будни амбициозни хора.
Гост

Мнениеот Luminosa » 12 Мар 2010, 01:14

Сайтът си има адрес и във фейсбук. Да се надяваме, че това ще засили интереса и форума ще бъде още по-посещаван.
За тези, които все още не са се присъединили:
http://www.facebook.com/?ref=home#/karierist?ref=ts
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Интересен сайт с бизнес насоченост

Мнениеот stoyan » 25 Май 2010, 16:11

Здравейте днес забелязах интересен сайт който е изцяло насочен към бизнеса.По точно бизнес обяви [изтрито от администрацията на форума, защото съдържа пряка реклама]. В сайта има и сектор съвети за бизнеса където човек може да научи доста интересни неща за бизнеса :D
stoyan

Re: Интересен сайт с бизнес насоченост

Мнениеот nedka27 » 25 Май 2010, 16:28

stoyan написа:Здравейте днес забелязах интересен сайт който е изцяло насочен към бизнеса.По точно бизнес обяви [изтрито от администрацията на форума, защото съдържа пряка реклама]. В сайта има и сектор съвети за бизнеса където човек може да научи доста интересни неща за бизнеса :D

Колега, мисля че е по-честно да кажете, че сайта е ваш и да не ни заблуждавате че сте го видели днес.Имате около 4 поста, в които рекламирате сайта.Всеки от нас работи някъде и иска да рекламира дейността на фирмата, но нека го направим открито.
Надявам се, че не ми се сърдите за откровеността.Тук сме общност и следва да сме коректни един към друг.Аз мисля така, нека и другите изкажат мнение.
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Следваща

Назад към Отворена книга на портал Кариерист