Предай нататък!

Искате да напишите нещо на създателите на портала, да питате или просто да ни поздравите? Имате препоръки, забележки или оплаквания? Тук е мястото!

Предай нататък!

Мнениеот Luminosa » 12 Май 2007, 19:13

След известни колебания къде точно да публикувам тази тема, реших да го направя тук, но ако има по-подходящо място, моля да бъде преместена! s:: :D

Та...Нека в тази тема споделяме постижими начини, с които да допринесем за популязирането на сайта и форума!
Аз вече напусках теми в различни други клубове и форуми и отзивите са положителни. Най-често се срещат такива, според които сайтът е много интересен и хората едвам са успели да се откъснат от него!

Поздравления за екипа! :-><-:
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот karierist » 12 Май 2007, 19:46

От името на целия екип на Кариерист ви благодаря за оценката на сайта ни и форума.
При нас винаги са добре дошли будни, умни, весели, талантливи, търсещи, знаещи, незнаещи, приятни, замислени, интелигентни, ученолюбиви, любопитни ... и всякакви други хора! :D
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Мнениеот karierist » 13 Май 2007, 21:47

С изненада открих, че хората слагат на сайтовете си препратки към Кариерист и към този форум. Радвам се, че намирате сайта и форума в това число, интересни и полезни. :0-0-0-0-0:
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Мнениеот nenkov » 21 Сеп 2008, 22:45

Здравейте и от мен,

пиша също да изразя радостта си от вашия сайт.
Наистина рекламата му е оскъдна (аз лично научих от приятел, иначе нямаше да го открия).

Също смятам да си сложа препратка в Skype, за да допринеса... :wink:

Поздрави
If 2 or 3 agree on a common purpose, nothing is impossible
Аватар
nenkov
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот kariera_cj » 21 Ное 2008, 17:05

А аз мисля да си го сложа в подписа(в другите сайтове, където съм регистрирана).
Усмихни се на живота!!!
kariera_cj
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Назад към Отворена книга на портал Кариерист