Лятото дойде. Какво ще обличаме ние, жените /а и мъжете също/?
Не е много приятно да ходиш с дълъг ръкав в най-голямата жега, но по потник също не бива.
Моите предложения:
Кака Мара написа:Luminosa, не Ви ли се струва, че Вашите предложения не вървят много за работа в офис? Те по-скоро са добри коктейлни рокли.
Luminosa написа:Поправете ме, ако греша.
Кака Мара написа:Luminosa написа:Поправете ме, ако греша.
Бих искала да кажа и още нещо много практично: помислете, бихте ли могли с долните две рокли да се наведете, ако изведнъж от бюрото Ви падне някоя папка? Бихте ли могли да доближите началника си, за да му посочите нещо в доклада си? Бихте ли могли веднага да влезете в кабинета на най-големия шеф за да присъствате на среща с някакви важни клиенти или колеги от друга фирма или министерство? Aко на тези въпроси отговаряте твърдо "ДА", значи облеклото Ви е напълно подходящо.
Luminosa написа:
Luminosa написа:
Между другото...не знам защо съм си наумила, че голите рамене са противопоказни за офис облеклото.
Skarlet написа:Luminosa написа:
Между другото...не знам защо съм си наумила, че голите рамене са противопоказни за офис облеклото.
Аз си ползвам голи рамене в офис облеклото и знаеш ли защо ще оспоря вижданията ти? Досега съм работила само в летни хотели. Лятото в 40 градуса ако изляза дори и с най-малкия ръкав голямото потно петно не ми мърда, а като съм без ръкави спокойно мога да се освежа с мокра кърпичка или с малко вода и да не се притеснявам от петна(това като реклама прозвуча ).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта