КАК ДА СЕ ПОПУЛЯРИЗИРА ТОЗИ ГОТИН САЙТ

Искате да напишите нещо на създателите на портала, да питате или просто да ни поздравите? Имате препоръки, забележки или оплаквания? Тук е мястото!

КАК ДА СЕ ПОПУЛЯРИЗИРА ТОЗИ ГОТИН САЙТ

Мнениеот radoslavi4 » 18 Май 2007, 15:56

Сайта е прекрасен и мисля че ще е много полезен НА да доста хора които въобще не подозират за неговото съществуване. Добре ще е да бъде популяризиран и да почне да се посещава от повечко хора. Така ще е по добре за всички.
Даваите мнения и предложения как да помогнем на този сайт да стане по известен. Така ще има повече съвети, коментари и бизнес идеи. А можеби от тук да се родят и бъдещи съдружници които да развият сериозен бизнес
Много път съм извървял, много грешки съм видял но и мойте няма да забравя :)
Умния човек се учи не само от свите грешки а и от грешките на другите
radoslavi4
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Моето предложение за сега :)

Мнениеот radoslavi4 » 18 Май 2007, 16:01

казвам за сега защото съм сигурен че до няколко дена ше ми дойдат много други идеи :))

Моето предложение е да има референтна система. Всеки регистриран получава референтен номер и ако човек се регистрира в сайта от тви лин или пък напишщ твоя референтен номер ти каява титлата (* звездичките по пагоните ) така всеки вече реален потребител ще има интерес да води и нови. Ясно е че всеки ще покани своите познати, които се интересуват от бизнес и кариери (а кой не се интересува незнам). Като разбирасе може да се задълбочи рефернтната система. После може да се направи игра с томбола и награди или там каквото решът собствениците ама например всички достигнали някаква висока титла да участват в тази томбула и т.н.
Много път съм извървял, много грешки съм видял но и мойте няма да забравя :)
Умния човек се учи не само от свите грешки а и от грешките на другите
radoslavi4
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот karierist » 18 Май 2007, 17:47

radoslavi4, благодаря за желанието Ви да ни помогнете, както и за добрата идея, която предложихте.
Надявам се, че ще можете да откриете във форума и в целия ни сайт полезни неща за себе си, както и да споделите интересните си мисли с нас.
Поздрави!
Админ.
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Назад към Отворена книга на портал Кариерист