Сайт за парфюми

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Сайт за парфюми

Мнениеот djremus » 24 Авг 2009, 19:47

Здравейте на целият форум.От няколко месеца съм се заинтересовал в търговията с парфми.Иска ми се да направя сайт за парфми,но не знам законите и какви данъци трябва да плащам.Изобщо не знам какви разрешителни трябва да изкарва.Доста търсих в интернет пространството но не намерих дори и една тема,страница.Затова реших да се регистрирам в вашият форум и да потърся помощ.
djremus
Нов
Нов

Мнениеот ivayllo » 30 Авг 2009, 13:40

Моя съвет е да пробваш дали ще ти вървят продажбите и тогава да плащаш данъци и така нататък . Повечето хора първо си правят сайт , след което го рекламират някъде (за да бъде популярен и посещаван) , гледат как вървят продажбите и чак след това ако тръгне на добре бизнеса си регистрират търговската дейност . Никой нищо няма да ти каже или направи ако почнеш "НЕЛЕГАЛНО" продаване чрез свой собствен сайт , защото ти винаги може да докажеш по някакъв начин че този сайт не е твой или чрез него не извършваш никакъв бизнес , а просто си правиш каталог за свои приятели с които си разменяте разни работи . Изобщо глупости много , а нашите закони са пълна пародия , и всеки може да си ги заобикаля както си иска . Ако все пак почнеш да търсиш човек за изработка на такъв сайт , аз мога да ти предложа услугите си ,защото се занимавам с това . Не искам да правя реклама в този иначе хубав и интелигентен сайт, затова ако искаш нещо от мен пиши ми на лично ;)
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Стартиране на собствен бизнес