а ба човек ти обаче ептен не гледаш датите :Д ще ти викам възкресителя вече :Д инъче взех отдавна касов директно от представителство на Д...текс доста солено ми излезе там има батерии връзка към комп и към кантар обаче за сим карта няма тва сега някаква нова глупост те постоянно се измислят нови и нови глупости само и само да лапат още пари ,такси на моб ще плащам баси наглите хора ,да ме гледа онлайн в реално време всеки един момент ко съм продал че сакън да не се овътрят щот те много помагат на бизнеса какво ли не дават че да сме добре трябва и ние нали нещо симвулично така да им дадем .
Алчни к...еленца що за нагла безочливост , работете колеги трудете се,че управниците строят резиденции хотели,вили,трябват и бентлита последни модели топ коли ,да им помогнем,а то май им помагаме дори и да не искаме няма да ни питат я :Д
П.С. Карам кола 94г. цената и сега е 1000 лв. всяка година давам 1000 лв. за данаци такси винетки прегледи и прочие , а пътищата нямаме и всяка година правя ремонти по окачване и оправям гуми , катаджията ми вика нарушаваш закона караш като миян на зиг заг влизаш в насрещното забранено ще се глобяваме , викам дупки имаше заобикалям ,заобикаляш ама неможе ще се глобяваме актче ще има,казвам дай да оправим неата недей писа тес листи,пита ко работиш -бизнес,ооо то 500 лв нищо не са за тебе значи ,викам дай ти 500 лв и я земай тас кола :Д минах с 50 лв