некоректен работодате

Търсене на работа. Интервю за работа. Конкурси за работа. Всичко свързано с намирането на добра работа. Посреднически фирми. Всичко свързано с дейността и услугите на фирмите, работещи в областта на човешките ресурси. Сподели за своя работодател - дай съвет на търсещите работа.

некоректен работодате

Мнениеот inatchiika » 23 Авг 2012, 21:12

Здравейте,искам да съобщя за некоректната фирма ТАЙРА 77 (АКРОПОЛ) фирмата има няколко магазина за дамско облекло в София и др градове МОЛ-а на фирмата е Петър Жечев! Работех във фирмата 6 месеца преди да подпиша трудов договор договор и то със задна дата,Господин Жечев не изплаща заплатите на работниците си редовно а отношението спрямо персонала му е меко казано обидно! Надявам се да съм помогнала на някого с тази тема и с информацията за фирмата и господина
inatchiika
Нов
Нов
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Авг 2012, 20:58


Re: некоректен работодател

Мнениеот druzila » 02 Ное 2016, 17:34

Потвърждавам всяка една дума на авторката на публикацията. Аз работих за него няколко години. За да ти плаща осигуровките е необходимо да му се молиш с месеци. Управителката Милена краде (лично аз съм виждала как), след което липсите се удържат от продавачките, под формата на глоби. Същата Милена, която освен управителка е и продавачка си измисля клевети по адрес на продавачките ( лично пред мен се е случвало) съответно пак глоби за "провинилите" се продавачки. Започнал си трудов договор на 8 часов работен ден и в един прекрасен момент той решава да те съкрати и тогава разбираш, че само си се подписал на договор 8 часа, а той го е променил на 4 часов. Магазините са му с оборот над 1000 лв. на ден (работила съм във всички в гр. София) а реално оборот по касов апарат е не повече от 200 лв. Задължава продавачките да НЕ издават касови бележки и ако случайно надвишиш лимита от 200 лв. за касови бележки те грози глоба до няколко дни, за измислено нарушение, например за това, че си забравил да изключиш климатика. Ако не искате да ви се съсипва нервната система, никога не работете за Петър Жечев.
druzila
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Ное 2016, 16:43

Re: некоректен работодате

Мнениеот ritina » 05 Май 2017, 09:52

Майко мила ужас. Като се сетя, че в цялата страна е пълно с такива :(
ritina
Нов
Нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Май 2017, 09:35

Re: некоректен работодате

Мнениеот elli_l » 25 Май 2017, 16:28

Здравейте, не знам дали съм в правилната тема, но много искам да изразя разочарованието си от фирма С Консулт, чиито ръководител е Светослав Разнованов. Фирмата се занимава със строителен надзор и аз кандидатствах там за поста асистент в офис. Първо работата почти не беше в офиса, 1-2 часа от деня се прекарваха там, останалото време обикалях с Разнованов и антуража му по обекти. Той обаче не се интересуваше, че месеца е ноември и държеше да присъствам на работа само с официални поли и високи обувки. На няколко пъти си позволи нагло и грубо държание срещу мен, като дори опита да ме кани на вечеря и тн. Издържах във фирмата 7 или 8 дни, дори не мога да кажа дали е бил точен с плащането. Пари не съм търсила и не съм получила.
elli_l
Нов
Нов
 
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Май 2017, 16:14


Назад към Търсене на работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron