кола-антика

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

кола-антика

Мнениеот Rocki » 17 Мар 2019, 17:38

Добър ден! Моето хоби е да реставрирам стари коли и да ги препродавам след това. Не съм взимал кола от може би 5-6 години вече. Вчера намерих уникалната кола - камаро от 75-та. Много бих искал да я купя и реставрирам, да имам камаро ми е детската мечта, но всички знаем, че новите са доста скъпички. Като моя последна реставрирана кола ще си я оставя за себе си. Проблемът е че нямам спестени пари в момента, а не искам да я изпусна, говорих вчера със собственика и каза че само за 2 дни са ходили 15 човека да я гледат. Мисля да изтегля бърз кредит, но не знам от къде и как. Някакви съвети?
Аватар
Rocki
Активен кариерист
Активен кариерист

Re: кола-антика

Мнениеот QueenL » 26 Апр 2019, 20:12

Здравей! Аз имах нужда от бързи пари веднъж и се доверих на Cash Credit. Да ти кажа въобще не съжалявам. Супер точни хора, прекрасно обслужване, без скрити условия, абе всичко е 6. Ето тук можеш да разгледаш сайта им ако искаш. Дано да съм помогнала и успех с реставрирането![
Аватар
QueenL
Активен кариерист
Активен кариерист

Re: кола-антика

Мнениеот cyberpunk00 » 15 Авг 2020, 04:30

Непременно обаче на такава кола и направи едно хубаво каско, което да покрива всичко. Принципно ако не е читав брокера може да ти я засили на 1,000-2,000 стойност. За да не стане така отиваш в I&G и проверяваш кой застраховател предлага най-добре сума на покритие, като се вземат предвид състоянието на колата и факта, че тя е антика и има вече стойност. Онлайн също може да се калкулира каското тук: https://iandgbrokers.com/bg/zastrahovki ... /avtokasko
cyberpunk00
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Релакс. Почини от работата!