Палатка за къмпинг

Безплатно кариерно консултиране

Палатка за къмпинг

Мнениеот Mirosveta_Petkova » 27 Окт 2019, 09:30

Едни приятели ни поканиха да отидем с тях на къмпинг. Досега не сме ходили и нямаме никъкво оборудване. Първо решихме, че трябва да си вземем палатка. Попаднахме на един сайт, но ни се сториха много фалшиви. Вие ходите ли на къмпинг? Можете ли да ни препоръчате от къде да си купим палатката?
Аватар
Mirosveta_Petkova
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Палатка за къмпинг

Мнениеот Marietta » 27 Окт 2019, 17:17

Привет! Аз всяка година ходя на палатки с приятели. Сигурна съм, че и на вас много ще ви хареса. Доколкото палатката, преди няколко години си взех ето от тук: https://4sales.bg/113-oborudvane-za-kmping/117-palatki. Щом ще ви е за пръв път според мен не си заслужава да давате много пари за оборудване. Тук палатките им са евтини и в същото време доста качествени. Smiley
Аватар
Marietta
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот dimokimo » 14 Сеп 2020, 15:15

Към къмпингуването човек трябва да се отнесе много сериозно. Има един сайт за оръжия и аксесоари към тях, казва се заримекс, та там има много екипировка. Препоръчвам да си вземете и по едно хубаво яке за сутринта, когато е студено. Дрехите им са специални и не се откриват другаде. Пускам и линк: https://zarimex.eu/hunting-clothes/jackets
dimokimo
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот stambolieva » 08 Мар 2021, 17:36

Ние си взехме от Декатлон.
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот georgitrifonov » 10 Фев 2023, 16:02

Аз ходя от дете на къмпинг. Това е май-хубавият начин за почивка. Предполагам, че сте си изкарали много хубаво.
georgitrifonov
Нов
Нов

Назад към Експертни консултации