Подготовка за зимния сезон

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Подготовка за зимния сезон

Мнениеот dimiterpetrov85 » 23 Ное 2021, 22:02

Здравейте, започваме с подготовката за зимния сезон. Тази година планувам да си ходим редовно на ски и за това искам да се екипираме добре. Дайте препоръки в кой магазин можем да открием всичко, което ни е необходимо?
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Подготовка за зимния сезон

Мнениеот ivanpashov33 » 25 Ное 2021, 22:57

Нямам търпение колега за зимния сезон. Оптимист съм, че до две седмици както го дават времето ще открием подобаващо сезона. Аз вече се подготвих като си взех от Extreme Sport ски обувки, които нямам търпение да пробвам. Досега винаги карах с такива под наем, а колеги от работата ми споделят, че разликата е огромна когато са нови и качествени. Масово били обортони и евтини тия под наем. Иначе магазинът на extreme беше изключително зареден за зимния сезон. Ако искаш хвърли му поглед. Сигурен съм, че ще намериш всичко от което имаш нужда там. Аз лично съм много доволен от покупката ми от тях
ivanpashov33
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Подготовка за зимния сезон

Мнениеот elitsavladimirova46 » 28 Ное 2021, 09:56

Ние си поръчахме всичко за сезона от същия магазин, страхотно качество имат нещата, които предлагат. Определено няма да съжаляваш, ако поръчаш от тях.
elitsavladimirova46
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Релакс. Почини от работата!