Страница 1 от 1

Какво трябва да направя, за да пиша статии в списание

МнениеПубликувано: 16 Окт 2008, 13:07
от petya
Много искам да пиша психологически статии в някое списание, за нещата от живота, за това, което вълнува съвремения човек, било то мъж, жена или дете. Имам богат опит в писането, макар че не съм публикувала нищо, завърших психология и мечтата ми е да пиша статии на интересни теми. Какво трябва да направя, за да пиша психологически статии в списание?

МнениеПубликувано: 16 Окт 2008, 13:12
от Ilijana
Здравей, petya! Добре дошла на форума! :D

Веднага ти отговарям - Изпрати ни една статия на avtori [@] karierist.com - ако я харесаме, ще я купим и публикуваме. :)

МнениеПубликувано: 25 Окт 2008, 20:29
от Roks
Здравейте!
Имам няколко малки въпросчета относно :books: на статии за вашия сайт. А именно:
1.Как са заплатени?
2.Ако вие ги публикувате, а един ден реша да ги издам в отделна книга ще мога ли да го направя или вече "ще им държите правата"?
3.В случай, че не ги публикувате, как ще можете да ми гарантирате, че няма да бъдат използвани с други цели и под друго име?
Благодаря за отговора предварително! :0-0-0-0-0:

МнениеПубликувано: 25 Окт 2008, 21:43
от Ilijana
Здравейте, Roks!

Ще Ви пратя лично съобщение.

Мога да Ви уверя, че стриктно изпълняваме договорите, които сключваме с нашите автори. Всичко, което сте посочили е предмет на договаряне.

МнениеПубликувано: 03 Авг 2009, 10:05
от Малинче
Здравейте!

Току-що попаднах на Вашия форум и по-конкретно на тази тема. Пратих Ви и имейл на посочения адрес, но за всеки случай пиша и тук.
Виждам, че темата е от миналата година, и затова ме интересува все още ли е в сила тази оферта и дали бих могла да опитам и аз. Ако не Ви затруднявам, бихте ли ми писали за подробностите на ЛС или на имейла malinche_v@abv.bg ? Статии на какви теми биха Ви заинтересували достатъчно, за да ги публикувате и какво е заплащането?

Предварително Ви благодаря!

здравейте

МнениеПубликувано: 08 Фев 2010, 01:57
от vessie
Здравейте,аз съм Веси и уча психология в Англия.Наистина обичам това,което уча и много бих се радвала да пиша статии или да правя преводи по темата.Може ли малко повече информация как това би могло да стане чрез вашия сайт?Или някакъв друг начин?Имам опит в писането,тъй като бях кореспондент на тийнейджърски вестник преди време:)Благодаря ви много !

МнениеПубликувано: 11 Ное 2010, 21:46
от loritta
Здравейте!!!! Аз също съм заинтересувана от това да пиша статий за вас.Бихте ли ми разяснили какви са условията и на какви теми искате да са статийте.Благодаря ви предварително!
Аз от скоро влизам във вашия форум и всички теми са ми много интересни и полезни.Хубаво е,че ви има за да помагате на хората,които искат да направят нещо с живота си.Моя e-mail: lily_s@mail.bg

МнениеПубликувано: 21 Ное 2010, 23:43
от Гост
моля и на мен-eurodomvarna@abv.bg

МнениеПубликувано: 23 Дек 2010, 22:29
от bahaty
Здравейте, аз също бих искала да пиша статии. Мога да създавам материали, подобни на тези в Коспомолитън например, както и статии в други области. Желая също да правя преводи. Владея английски, френски и немски език. Можете ли да ми помогнете в тази моя инициатива?

МнениеПубликувано: 23 Дек 2010, 22:29
от bahaty
Здравейте, аз също бих искала да пиша статии. Мога да създавам материали, подобни на тези в Коспомолитън например, както и статии в други области. Желая също да правя преводи. Владея английски, френски и немски език. Можете ли да ми помогнете в тази моя инициатива? Имейлът, на който може да ми пишете е silvia.bahati@gmail.com.

МнениеПубликувано: 30 Дек 2010, 17:08
от nadejba87
Здравейте! Аз също много бих искала да се занимавам с писането на статии на различна тематика. В свободното си време пиша стихове, но не съм ги публикувала никъде. Надявам се и на мен да ми изпратите някаква информация...nadeto_nqgolova@abv.bg или съответно да дадете някакъв адрес, за да мога аз да ви изпратя някой от нещата, които съм написъла. :D