Страница 1 от 1

Информация за складове за дрехи???

МнениеПубликувано: 15 Фев 2012, 13:46
от alfadog
Здравейте,ще съм ви благодарен,ако някой може да каже къде има складове за дрехи на едро.Става въпрос за складове в които се продават нови и модерни дрехи (дънки,ризи,блузи и др. мъжки и дамски) на добри цени.Най-добре,ако са в Пловдив,но и в София става.

МнениеПубликувано: 15 Фев 2012, 14:01
от RaIDeR
Димитровград , сайтове директно от китай най-ниски цени и модерни боклуци ! Ти какво искаш скъпо и качествено ,марково,хубаво или евтино и боклучиво ,фалшиво ?

МнениеПубликувано: 15 Фев 2012, 16:24
от alfadog
RaIDeR написа:Димитровград , сайтове директно от китай най-ниски цени и модерни боклуци ! Ти какво искаш скъпо и качествено ,марково,хубаво или евтино и боклучиво ,фалшиво ?
По принцип всеки иска високо качество на ниски цени,но това няма как да стане,така че мен ме интересува оптималния вариант...някъде по средата-добро качество,на средни цени,ако мога така да се изразя.Какво мислите за Илиянци,има ли големи складове за дрехи там?

МнениеПубликувано: 15 Фев 2012, 16:46
от RaIDeR
Има складове колкото щеш където си помислиш цени всякаки стоки също ! Но има едно но и едно ако дето цапа и мирише :) Искам да кажа ,че много тоест по-голямата част от складовете са търговци прекупвачи има и друга част които пак са прекупвачи самоче 2ри дори и 3 ти има и такива които са директен вносител пък най добре е сам да си внасяш ако си намериш канал ! Искам да кажа ,че колкото по малко са участниците в мрежата толкова по изгодна цената ! Никой няма да ти каже зареждай от еди къде си там е най-добре пък може и да ти каже но това нищо не означава ,трябва си търсене обикаляне и така !

МнениеПубликувано: 15 Фев 2012, 17:19
от alfadog
RaIDeR написа:Има складове колкото щеш където си помислиш цени всякаки стоки също ! Но има едно но и едно ако дето цапа и мирише :) Искам да кажа ,че много тоест по-голямата част от складовете са търговци прекупвачи има и друга част които пак са прекупвачи самоче 2ри дори и 3 ти има и такива които са директен вносител пък най добре е сам да си внасяш ако си намериш канал ! Искам да кажа ,че колкото по малко са участниците в мрежата толкова по изгодна цената ! Никой няма да ти каже зареждай от еди къде си там е най-добре пък може и да ти каже но това нищо не означава ,трябва си търсене обикаляне и така !
Да благодаря ти за уточнението,точно това имах предвид,складове които са директен вносител,а не прекупвачи ;)