Страница 1 от 1

Как да различа истинските инвеститори от "гавраджиите&q

МнениеПубликувано: 20 Яну 2011, 21:25
от Cypermethrin
наскоро разбрах че в сайта kpd.bg повечето обяви пуснати от инвеститор, всъщност са фалшиви...

МнениеПубликувано: 13 Окт 2011, 12:23
от Mar7
Както се казва това са рисковете на живото предаване.

Аз също съм ползвал сайта.Това е само сайт, който посредничи.Там всеки може да си пусне каквато си иска обява и от сайта не носят отговорност.

Ако искате проверена информация ползвайте агенция за недвижими имоти (ако се отнася до търсене на бизнес имоти), но там ще се плаща комисиона.Докато ако вие си направите ресърча ще ви е безплатно, но ще загубите време да отсеете истинските от гавраджиите.

А що се отнася до бизнес предложения и търсения до продаване на УНИКАЛНИ ИДЕИ И ПРОДУКТИ, разбира се голямата част са гавраджии и измамници и ти губят времето.

За последната година и аз попаднах на такива образи.Страшни схеми измислят само и само да ти вземат парите.Стават все по изобретателни.Почват от далече тай иначе и накрая все опираме до едни пари дето да им пратя и ще тръгнат нещата.Сумите варират от няколко стотин евро до няколко стотин хиляди евро.

Да знаеш ако звучи прекалено сигурно и печелившо с голяма възвращаемост за кратко време със сигурност е измама.Плъзна ли са някакви чужденци от третия свят, звънят (по рядко и имат ужасен английски) и пускат смс и мейли от английски,френски и италиански мобилни номера да изглежда по сериозно.

Голям филм, бъдете внимателни с "изгодните" сделки и сериозните бизнесмени..!??