Страница 1 от 1

Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 24 Май 2017, 09:44
от onlyone
Решили сме да купуваме жилище на сина ми, защото октомври месец ще е студент в София и искаме да има жилище, където да живее. Всякакви съвети, свързани с покупката на жилище биха ни били от полза. Как вървят цените, кои квартали са най-добри за живеене. Откъде да търсим информация за продажби на жилища?

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 24 Май 2017, 18:14
от sofi19
Много зависи какво разбираш под добър квартал. Да има детски градини, добри училища, ниска престъпност? Наскоро моят брат си купи апартамент от http://www.stonehard.bg/bulgaria/oblast ... -v-sofiya/ . Хубавото там е, че жилищата не са завършени и цените им са по-ниски. Иначе на готовите жилищни сгради цените са безбожно високи.

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 25 Май 2017, 19:38
от onlyone
Права си. Сега ще ги разгледам. Дано цените наистина са по-ниски, защото не знам иначе какво ще правя.

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 25 Май 2017, 21:14
от sofi19
Има доста изгодни, уверявам те. :)

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 26 Май 2017, 13:18
от onlyone
И аз лично се уверих в това.

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 11 Окт 2017, 10:42
от Виляна Найденова
Здравей. Аз си купих апартамент в Слатина. Кварталът е спокоен и има комуникация с градския транспорт. Скоро ще има и метро. Апартаментът се нуждаеше само и единствено от обзавеждане, което направих благодарение на http://temax.bg/ . При тях има абсолютно всичко дори и за домакинството.

Re: Покупка на жилище

МнениеПубликувано: 29 Апр 2019, 20:45
от Teodor Andonov
sofi19 написа:Много зависи какво разбираш под добър квартал. Да има детски градини, добри училища, ниска престъпност? Наскоро моят брат си купи апартамент от http://www.stonehard.bg/bulgaria/oblast ... -v-sofiya/ . Хубавото там е, че жилищата не са завършени и цените им са по-ниски. Иначе на готовите жилищни сгради цените са безбожно високи.


Какви са цялостните ви отзиви за фирмата? Коректни ли са и навреме ли си завършват проектите, защото цените им наистина са доста под пазарните, та дори и на зелено.