Страница 1 от 1

Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 07 Май 2018, 15:18
от milentrifonov
Предстои ми ремонт на баня. Първоначално бях решил да си купя всичко най-евтино и макар по-ниско качество, защото ремонтът на банята е сериозен разход. Но приятели ме посъветваха да не правя тази грешка, а да си купя по-скъпи и качествени неща. Сега като размислихме със съпругата ми осъзнахме, че са прави и такъв ремонт не се прави често така че ще купим по-хубави плочки и качествена санитария. Двоумях се между моноблок и тоалетна за вграждане, но решихме да е второто. Бихте ли ми препоръчали добър модел?

Re: Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 08 Май 2018, 09:57
от hristov
Взели сте много разумно решение, така или иначе влагате доста средства, поне нещата да са функционални и качествени. Завърших моя ремонт преди няколко месеца, възползвах се от това, че зимата майсторите са по-свободни и не ме мотаееха. Взех си страхотна структура за вграждане от https://www.gaudi-ds.com/17-strukturi-za-vgrazhdane/ - промо WC комплект Ideal Standard Test. Това е един от по-новите им модели с ултратънка тоалетна седалка. Доверих се на българското и смятам, че съм направил правилен избор.

Re: Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 08 Май 2018, 22:20
от milentrifonov
Не бях срещал тази фирма досега. Изглежда доста обещаващо и има много неща, които ми допадат. Ще я разгледам по-обстойно и ще потърся нещата, които ми трябват. Много благодаря за съвета и ако имам други проблеми и въпроси ще питам.

Re: Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 09 Май 2018, 16:24
от Крис
И аз в момента правя ремонт на банята. Много съм горд с решението ми да си купя душ кабина. Предвид цената на подобни продукти, доста се замислих. Обаче след като ми е монтираха грам не съжалявам. Голямо предимство си е да не ти се мокри цялата баня. Вече няма капки по тоалетната чиния, намокрена тоалетна харти и други малки неща, които ме дразниха. Специално за паравана за баня във Варна се обърнах към Гласман. Нова фирма са и са много внимателни.

Re: Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 16 Юли 2018, 11:48
от davidkova
един съвет за блока за вграждане
оставете прозорче отгоре някаде при гипсокартон , че по време на теч се наложи да се разбива
Маисторите ни казаха , че е трябвало да оставиме такв прозорец с бяла вратичка

Re: Ремонт на баня

МнениеПубликувано: 18 Юни 2021, 13:36
от Joezy
Съгласен съм с hristov. Gaudi имат хубави неща, но вижте и в https://vsichko-za-baniata.com. Евтино ми се стори, но съм пазарувал от там!