Страница 1 от 1

Почивка

МнениеПубликувано: 24 Яну 2020, 18:15
от dimokimo
Здравейте! Скоро с колеги от работа възнамеряваме да си направим колегиална почивка някъде в чужбина. Един тиймбилдинг няма да ни се отрази зле. Бихте ли ни препоръчали добри дестинации, че никой от нас няма много опит с пътуванията в чужбина.

Re: Почивка

МнениеПубликувано: 25 Яну 2020, 09:50
от plamkoji
Здравей, колега! Много е яко, че сте се организирали така обща екскурзия. Страхотен тиймбилдинг ще се получи. Ние даже един банкет като хората не можем да организираме :D . Можеш да разгледаш екскурзии от Руал Травел и да си харесате някое тяхно предложение. Препоръчвам ви Холандия като съм ходил с мои приятели и си изкарахме чудесно почивката.

Re: Почивка

МнениеПубликувано: 13 Апр 2020, 14:43
от katy88
Здравейте, ние бяхме на тиймбилдинг в Анталия миналия септември и по-точно в хотел Роял Палаз в Сиде. Уникален хотел с всички екстри, за които можете да се сетите. Стаите бяха големи и просторни и нашата имаше дори и балкон с красива гледка. Бяха чисти и хоузкийпинга беше на отлично ниво. Самият комплекс отвън е също много красив - наистина е като дворец. Има голяма и хубава градина, където можеш да седнеш да изпиеш едно кафе и да се радваш на околните гледки. Ресторантът беше впечатляващ, още помня красивия таван и масите бяха съобразени с него. От гледна точка на интериора нямаше грешка. След като се успокои положението препоръчвам да го разгледате. Шефът ми направи резервация със сайта на https://www.onextour.bg/. Не знам за другите хотели, но за Роял Палаз в Сиде нямаме никакви забележки. Определено успяхме да се опознаем по-добре и да отпочинем качествено.

Re: Почивка

МнениеПубликувано: 21 Май 2020, 13:51
от cyberpunk00
В Анталия наистина предлагат страхотно обслужване. То като по цялото море в Турция де. Били сме и в Анталия, и в Кушадасъ и наистина е страхотно място. Надявам се това лято пак да стане работата, но имам опасения относно нещата, които се случват и границите, че може да са затворени. За това си резервирах хотел с безплатна отмяна и промяна, а също така взех и медицинска застраховка за пътуване от този застрахователен посредник понеже има и разни други покрития - полет, загуба на багаж, отмяна на пътуването и други неща, които не бях срещал никъде до сега. Стискайте палци да стане работата, че иначе ще трябва на нашето море...