Страница 1 от 1

Подарък за рожден ден

МнениеПубликувано: 10 Сеп 2019, 09:23
от BandiTa
Братовчед ми е много запален на тема фитнес. Скоро има рожден ден и след дълго мислене какво да му купим решихме да му вземем някакви добавки. Не разбирам много и не икам да се изложа. Можете ли да ми препоръчате какво и от къде да му взеза?

Re: Подарък за рожден ден

МнениеПубликувано: 10 Сеп 2019, 19:18
от Marietta
Доста добра идея за подарък! Мисля съм, че ще остане доволен! Особено ако ме послушаш и поръчате добавките от biotica. Един треньор ми препоръча сайта и продуктите се оказаха наистина много качествени. Виж още в сайта ;)

Re: Подарък за рожден ден

МнениеПубликувано: 13 Сеп 2020, 19:07
от cyberpunk00
Значи щом е запален по фитнеса може и нещо по-полезно да му се предвиди. Например едни хубави спортни мъжки обувки от обувки бг. Там хубавото е, че дори да не успеете да познаете номера му ще е много лесно да ги замените после, така че смело.

Re: Подарък за рожден ден

МнениеПубликувано: 08 Мар 2021, 16:21
от stambolieva
Можете да му вземете ръчно изработен подарък, който да е изцяло персонализиран само за него. Ние на един колега, който имаше юбилей му взехме един сервиз от 2 чаши за вино с един декантер, които бяха ръчно изрисувани и с написано персонализирано желание. Той много го хареса и каза, че всеки път, когато го види се сеща за този повод. Това е нещо малко, но със сигурност е по-добре от всички банални клишета като парфюми или козметика.