Страница 1 от 2

Как се печелят сериозни пари от интернет в България

МнениеПубликувано: 28 Апр 2008, 09:31
от apostol
И така... Тук няма никой.

МнениеПубликувано: 28 Апр 2008, 12:14
от icelemon
Без да се заяждам но мисля че ако се вкючвате във темите и помагате на хората, ще ви възприемат много по-добре а и ще можете да докажете своите способности които описвате по сайтовете си (как да развием бизнес в интернет, как да направим сайта си посещаван и т.н.)! Поздрави и успех!

МнениеПубликувано: 28 Апр 2008, 13:58
от Luminosa
Аз също не бих искала да прозвуча заядливо, но Апостол малко омръзват темите Ви. Мисля, че сте се погрижил координатите Ви да са достатъчно разпространени във форума /тоест, който търси ще намери/...с темите си не мисля, че ще постигнете желания ефект.
Споделям мнението на странични посетители, не само моето.
Също мисля, че ако се опитате да извлечете нещо от постинга на icelemon ще пожънете много по-голям успех!

Поздрави и извинете, че така се намесих в темата Ви, без да имам отношение по нея. :oops:

МнениеПубликувано: 28 Апр 2008, 15:51
от Ilijana
Не мога да подмина този "вик на душата" на Апостола. :)

Наистина, добре е, че някой успява да печели в българското интернет пространство. Добре е, че някой е намерил своят пазар, където да продава търсените от потребителите стоки. Наистина, Апостоле, приемете най-искренните ми поздрави за това!

Но, тук е мястото да споделим опита си, а не да се бием в гърдите и да обясняваме на "тази измет", колко те са прости и загубени. Доколкото разбрах, постът Ви има само една цел - "най-добрият начин да накажеш завистника, е да го накараш още повече да завижда". Искате да Ви завиждаме? Не е ли по-добре да накарате хората да Ви уважават за Вашите знания и умения? :roll:

Нали не работите в интернет от една година? Положили сте усилия и продължавате да ги полагате. Споделете с нас, как сте започвали, какво сте правили и до къде сте стигнали. Повярвайте, че това е по-добрия начин да предизвикате здрав интерес към себе си.

Поздрави!
Илияна.

Стига с толкова, Илиана!

МнениеПубликувано: 14 Май 2008, 01:07
от apostol
Престанете с вашите инсинуации, Илиана! Аз никога никого не съм нарекъл "измет".
Знам много добре, че вие, като истинска българка, ненавиждате преуспелите хора. Ваш проблем.

Това което правя е следното (ако все още не можете да го проумеете):
аз споделям дългогодишния си опит на маркетинг експерт с вас и то напълно безкористно.

А това, че мислите лоши неща за мен, говори всъщност много красноречиво за вас. Защото лошите хора обикновено имат лоши мисли.

Не само бай ти Ганьо, ами и стрина Гана си мисли, че "всички са маскари". Само тя, естествено, е гений и ангел Божии. Всичко това щеше да бъде смешно, ако не беше толкова гадно и жалко!...

МнениеПубликувано: 14 Май 2008, 17:14
от Luminosa
Никого не сте нарекли ИЗМЕТ, а само АНОНИМНИ НУЛИ, НЕУДАЧНИЦИ, НЕУСПЕЛИ, НЕИЗВЕСТНИ...и кой знае какво още, но добре че е Админа и Модовете, та трият след Вас. Друг е въпросът, че и аз имам спомен именно за тази дума.
Извинете ме, но Апостол, Вие освен самореклама, друго не правите тук. И съм категорична, при това без да Ви познавам, че във форумът ви води не идеята да помагате, а да се саморекламирате. И откровено казано мисля, че е време към правилата на форума да се причисли и забраната на реклама.
И представете си...хем съм истинска българка, хем искрено се радвам на преуспелите, че и се уча от тях.

Оставам само с добри чувства и настроения към Вас! Бъдете добре!

МнениеПубликувано: 24 Май 2008, 23:03
от Ilijana
Това е отговорът на apostol. Извинявай, първо го изтрих, без да искам и сега се налага да го препубликувам от моето име.
-------------------------------------------------

Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 3:57 am Заглавие: Закъснял отговор

Чак сега забелязах вашия отговор на тази моя публикация. Извинявайте, но боледувах, а това доста ме поразсея. Пък и аз САМ движа 4 (четири) комерсиални сайта и един блог.

Да това е пределът- един човек може да движи САМ четири комерсиални сайта. Така са стартирали ВСИЧКИ американски Интернет милионери, с които междувременно завързах добри връзки (аз правя вече пета година бизнес в Мрежата).

Мисля, че не всеки може да започне бизнес в Интернет. Нужни са големи познания по Интернет маркетинг. Точно това предлагам аз от единия си сайт- курс по Интернет маркетинг. Защото в този област в България има търсене, но предлагането е слабо.

От другия си сайт предлагам една допълнителна услуга, която се явява препъникамък за повечето Интернет бизнесмени. Предлагам съставяне на текстове за комерсиални сайтове, защото ТЕКСТЪТ ПРОДАВА, а не графиката.

Засега се справям добре, работата не ми тежи. Напротив, аз съм домошар и много се радвам, че печеля сериозни пари, без да напускам уютния си дом.

Нека засега да спра дотук. Ако имате въпроси, питайте. Аз съм винаги на вашите услуги!

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
_________________
**********************

Апостол Апостолов

www.Pisaneto.com

www.DobriteNovini.com

Е, и?...

МнениеПубликувано: 31 Май 2008, 05:52
от apostol
Е, и?... Предлагам ви нещо реално, нещо стойностно. Но и това не ви харесва. Така е то- до обяд стрина Гана мрази себе си, след обяд намразва целия свят.

Стрина Гана НИЩО не харесва! Те е вечно БОЛНА и НЕДОВОЛНА!

Майната и!

МнениеПубликувано: 22 Авг 2009, 12:05
от Гост
Знайно е, че орелът не лови мухи, но аз ще отговоря на онези няколко отрепки, които, задвижвани от безгранична завист, не спират да се занимават с моята личност. Питате се, защо си губя времето с тази измет?... Защото най- добрият начин да накажеш завистника, е да го накараш още повече да завижда.
:shock: :shock:


Каква злоба какъв негативизъм. Неприятно ми е да чета тези неща от г-н Апостолов. Съжалявам, че си хвърлих парите на вятъра и купих преди години неговия прехвален курс - „Как да започнем успешен бизнес в Интернет”. Нищо ново не научих от него.

МнениеПубликувано: 22 Авг 2009, 19:40
от Гост
човек се учи от грешките си които е допуснал sante тези знания са безценни и никоя литература и съвети не могат да ги заменят.

Заъртя се празната воденица

МнениеПубликувано: 06 Сеп 2009, 06:30
от apostol
Sante,

Завъртяхте празната си воденица- сега вече лъжете най- безочливо. Няма курс "Как да започнем успешен бизнес в Интернет", койтода се продава току- така. Затова е напълно невъзможно вие да сте купувала такъв курс от мен. Лъжете по най- долнопробен начин.

Курсът ми по Интернет маркетинг се провежда индивидуално с всеки курсист и трае месеци. А вие никога не сте участвала в моя курс. Иначе отдавна щяхте да печелите добри пари. И нямаше чак толкова да ми завиждате. Защото щяхте вече да сте НЕЩО, а не като сега- НИЩО И НИКОЙ.

Да и на мен ми е много неприятно да чета нелепиците на такива неважни хорица като вас. А ако аз с нещо ви дразня, а аз дразня всички неудачници и лумпени, просто не ме четете.

МнениеПубликувано: 04 Окт 2009, 22:08
от Brachi
Значи и аз съм такъв неудачник и лумпен, защото и аз съм карал Вашия курс и може да се каже, че реално не струва пукната пара. Искрено съжалявам, че дадох толкова пари на вятъра.

А освен това сте заядлив, арогантен, егоестичен и стистан.

Успех в лова на други балъци!!!

МнениеПубликувано: 15 Окт 2009, 17:46
от cakky
Brachi написа:Значи и аз съм такъв неудачник и лумпен, защото и аз съм карал Вашия курс и може да се каже, че реално не струва пукната пара. Искрено съжалявам, че дадох толкова пари на вятъра.

А освен това сте заядлив, арогантен, егоестичен и стистан.

Успех в лова на други балъци!!!


Пуснете тук някъкви материали от този курс и споделете в какво точно се състои, така че да могат хората безплатно да си прочетат за какво става въпрос. Аз мисля че г-н Апостолов изобщо нищо не печели от интернет а само си пуска статий във форумите с цел реклама на своите измислени сайтове, то даже и сайт не може да се нарече това. Ако печели много от своите сайтове г-н Апостолов поне щеше да си плати да му направят един хубав сайт, и не знам изобщо админите как позволяват този спам във форума.

МнениеПубликувано: 16 Ное 2009, 22:12
от delpx
пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното. Искаш като се каже маркетинг всеки да се сеща за апостол ? не аз се сещам за цирка. като цяло обаче ме кефиш човек на колко си 45-50 и се занимаваш с подобни глупости евала че се издържаш от това да пишеш по форумите но мисля че си много далече от истината поне с около 15-20 г. В една от темите ти пишеше колко пари си изкарал от супер мега комерсиалният си сайт дето е феномен в цялата вселена а и от вън нея , аз съм просто момче със селски произход ама тука на село като доя кравите изкарвам повече от твоите сайтчета , да ми отслабне задника наушким или мислиси че имаш пачка ако можеш. Писна ми и то не само на мен да заливаш всичко с помията си.

МнениеПубликувано: 18 Ное 2009, 23:06
от cakky
delpx написа:пич не те знам не те познавам но ти чета безмислено безумните теми и да ти кажа лудоста около мене се изразява в тебе. да не пиша грамотно като тебе ама определено правя доста по прилични сайтове от тебе. Всички разбрахме че имаш 3-4 сайта дето половината уеб мастери сме ги правили в час по трудово в средното.

delpx - Може ли да уточниш към мен ли се обръщаш с този пост или към г-н Апостолов, защото от първите редове на поста ти много не личи към кого се обръщаш :wink: поне в първия момент ми се стори че отговора е за мен защото е веднага след моя пост. Разбира се като се прочете целия пост се разбира за кого става дума но..... :D